Krimi3. december 2019

Torpederede bevidst skolebørn: 51-årig mand anholdt

Politiet har anholdt en 51-årig mand, der er blevet sigtet for bevidst at køre skoleelever ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21731056-7747763-image-m-24_1575324081492.jpg
 Foto: Essex Police

Mandag eftermiddag kørte en bil ind i fire børn og en ung kvinde foran skolen Debden High Park i den engelske by Loughton.

Nu har politiet i Essex anholdt en 51-årig mand. Han er blevet sigtet for at have ført bilen og at have kørt ind i børnene med vilje. Hans motiv er endnu ukendt.

Politiet i Essex har på et pressemøde oplyst, at manden ramte børnene klokken 15.20 foran skolen. De fire børn og den unge kvinde gik på fortovet ved skolen.

Politiinspektør Rob Kirby kalder episoden for "yderst chokerende" på pressemødet.

Det skriver BBC og Daily Mail.

De fire børn nævnes som to 15-årige børn, en 12-årig dreng, en 16-årig pige og en 23-årig kvinde.

Den 51-årige mand, der nu er anholdt, flygtede fra stedet i en Ford KA. De fire børn blev hurtigt bragt til hospitalet, hvor den 12-årige dreng efter kort tid afgik ved døden.

- Det er tragisk, at en ung mand mister livet. Han har allerede sat sine spor på skolen, hvor han er elsket af lærere og elever, siger skoleinspektør for Debden High Park Christian Cavanaugh til BBC.

Nu står en far til et af børnene frem og fortæller om den forfærdelige episode. Farens datter blev ramt af bilens sidespejl.

- En Ford KA kørte op på fortovet bag min datter. Hendes ven blev slynget op på kølerhjelmen, en anden blev ramt meget hårdt.

- Bilen kørte hurtigt væk fra vejen, hvor politiet hurtigt kom til. Min datter har det okay, fortalte faren til Essex Live.

Skoleinspektøren oplyser, at Debden High Park tirsdag vil sørge for, at der er krisepersonale til stedet, der kan hjælpe med at behandle sorgen over en mistet elev.

På et pressemøde oplyser i en pressemeddelse, at den 51-årige mand er blevet sigtet for seks forhold, der blandt andet tæller drabsforsøg, drab og farlig kørsel.

Tidligere på dagen var der et lignende forsøg på at køre elever ned ved en anden skole i Lougthon. Det skete ved Roding Valley High School.

- Vi efterforsker begge sager, da de kan hænge sammen, udtalte Tracey Harman fra Essex Politi.

Sponsoreret indhold