Krimi1. maj 2020

Tom Hagens børn er overbeviste: Far er uskyldig

For første gang siden deres mor - milliardærfruen Anne-Elisabeth Hagen - forsvandt for 1,5 år siden, tager parrets tre voksne børn nu bladet fra munden
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20200428-143344-1_2mb_12.05.46.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

På trods af, at Tom Hagen tirsdag blev sigtet for drab eller medvirken til drab, er han børn overbeviste om, at faren er uskyldig og ikke har noget med konen, Anne-Elisabeth Hagens, forsvinden at gøre.

- De er overbeviste, om at deres far er uskyldige, siger børnenes bistandsadvokat, Ståle Kihle, til norske TV 2 på spørgsmålet, om hvorvidt parrets tre voksne børn støtter faren.

Han lægger også fast, at alle tre børn er enige i, at faren ikke har noget at gøre med deres mors forsvinden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20200428-092614-l_5mb_12.05.48.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

(Foto: Ritzau Scanpix)

68-årige Anne-Elisabeth Hagen forsvandt fra sit hjem i Lørenskog i Norge i oktober 2018. Siden da har ingen set skyggen af hende.

- De har stået i en krisesituation i nøjagtig 18 måneder, efter at deres mor forsvandt. Derefter har det som nu er sket været en ekstrem stressfaktor. Deet gælder både måden, som faren blev anholdt på, men ikke mindst også drabssigtelsen, siger han videre.

Tom Hagen blev anholdt på vej til arbejde tirsdag morgen, og onsdag blev han under grundlovsforhøret varetægtsfængslet i fire uger. To af ugerne i fuld isolation.

Anklagemyndigheden mener, at der er sandsynlighed for, at der er flere personer involveret i sagen.

Milliardærens advokat udtalte onsdag, at fængslingen af hans klient skete på et meget løst grundlag.

Flere norske medier skriver, at politiet angiveligt har haft fokus på Anne-Elisabetjh Hagens mand som bagmand i den uhyggelig sag i månedvis.

Politiet gik længe ud fra, at milliardærfruen var blevet bortført at ukendte gerningsmænd, de havde til hensigt at presse penge ud af den stenrige familie.

Men ingen bortførere lod nogensinde høre fra sig, og sidste år konkluderede politiet, at hun med stor sandsynlig måtte være død.

Sponsoreret indhold