Krimi5. maj 2020

Tom Hagen sigtet for drab: Nu leder politiet ved kloak i familiens hjem

Politiet i Norge jagter i øjeblikket nye spor ved den drabsigtede milliardær Tom Hagens bolig i sagen, om hans forsvundne kone, Anne-Elisabeth Hagen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne-elisabeth_hagen_ritzau_0.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Politiet har tirsdag morgen afspærret området omkring Tom Hagens bolig i Lørenskog. Det sker i forsøget på at finde nye spor i den uhyggelige og mystiske sag om milliardæren forsvundne hustru.

Ifølge det norske medie VG var politiet ”tydeligt optaget” af kloakken i husets brostensbelagte i indkørsel.

De satte efterfølgende ifølge mediet et telt op over kloakdækslet og skærmede dermed af fra, at udefrakommende kunne følge med i politiets undersøgelser omkring kloakken.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20200428-143344-1_2mb_12.05.46.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

(Foto: Ritzau Scanpix)

Politiet har også afspærret andre steder i området omkring ejendommen. Herunder en sti, som går forbi boligen, hvor milliardæren, der i sidste uge blev varetægtsfængslet i fire uger, bor.

Det er på nuværende tidspunkt uvist, om undersøgelserne er en del af det samlede kriminaltekniske arbejde som er planlagt på ejendommen – eller om politiet skal ned i kloakken på baggrund af konkrete oplysninger i efterforskningen.

Overfor VG afviser kommunikationsrådgiver fra Øst Politidistrikt, Marianne Nordengen, at kommentere på de igangværende undersøgelser, der i øjeblikket foregår ved Tom Hagens hjem i Lørenskog.

I dag er det nøjagtig en uge siden, at den 70-årige rigmand blev anholdt på vej til arbejde i en storstilet politiaktion. Han er sigtet for drab eller medvirken til drab på hustruen, Anne-Elisabeth Hagen.

Gennem sin forsvarer, advokat Svein Holden, har Tom Hagen gentagende gange undestreget, at han ikke har noget med konens forsvinden at gøre.

Han nægter ligeledes at have at gjort hende noget, og milliardæren har ligeledes oplyst, at han anker kendelsen om hans varetægtsfængsling.

Den seneste uge har politiet brugt på at endevende ægteparrets bolig. Der er blevet foretaget brundige undersøgelser gennem hele huset.

Sidste livstegn fra 69-årige Anne-Elisabeth Hagen var 31. oktober 2018 klokken 9.14. Her havde hun en telefonsamtale med et familiemedlem.

Da Tom Hagen, der tidligere har fortalt til politiet, at han på det tidspunkt var på arbejde, kom hjem fra arbejde klokken 13.30, var hustruen væk.

Sponsoreret indhold