Krimi12. juli 2023

Toårige Emile er stadig forsvundet: Nu vil politiet undersøge ukendte personer

I en ny fase af eftersøgningen vil det franske politi undersøge, om der har været personer, som politiet ikke kender til, der har opholdt sig i området ved den franske landsby Le Vernet, hvor den toårige franske dreng i lørdags forsvandt
Efter flere dages intens søgning, er lille Emile stadig ikke fundet i den franske by. 
Efter flere dages intens søgning, er lille Emile stadig ikke fundet i den franske by.
 Foto: Ritzau Scanpix/Gendarmerie Nationale

Siden lørdag har Frankrig ledt efter den toårige dreng Emile, der forsvandt fra sine bedsteforældre i en lille landsby.

800 frivillige har siden lørdag finkæmmet området, mens der også både har været militær indsats, droner og en helikopter indsat, og området er blevet undersøgt med metaldetektorer, for at finde den lille blonde dreng. Dog uden held.

Undersøger telefonmaster

Derfor tager politiet nu endnu flere midler i brug i jagten på Emile, og de vil undersøge, om der har været personer i og omkring byen, som politiet ikke har været bekendt med.

De vil gå til telefonoperatører, så de fra områdets antenner vil kunne finde numrene på de telefoner, der har opholdt sig i området omkring byen med de 20 huse og 125 indbyggere.

French gendarmes take part in a search operation for two-and-a-half-year-old Emile who is reported missing for two days, on July 10, 2023 in the French southern Alps village of Le Vernet. Emile was last seen playing in the garden at his grandparents' house on July 8, 2023. The scope of research has been extended, the Mayor said on Monday 10, 2023. (Photo by NICOLAS TUCAT / AFP)
Politiet ved ikke, om de finder drengen død eller leveninde.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det skriver det franske medie BFMTV.

Fransk politi gør det klart, at sagen er meget alvorlig. Det er især fordi, det er flere døgn, den lille dreng med stor sandsynlighed hverken har fået noget at spise eller drikke, mens temperaturerne er meget høje i landet lige nu, skriver Le Soir.

Uforståeligt

Tidligere på ugen har den offentlige anklager, Rémy Avon, sagt på et pressemøde, at intet tyder på, der er sket en forbrydelse, men at de intet kan udelukke, og ”alle hypoteser forbliver gyldige”.

– Ingen er foretrukket, og ingen er udelukket.

Emile fra frankrig er forsvundet
Sådan ser den officielle efterlysning af toårige Emile ud.
 Foto: Ritzau Scanpix

Flere teorier er i spil, men som det ser ud lige nu, kan politiet ikke begribe, hvordan den lille dreng kan forsvinde sporløst i den lille by, der ligger gemt væk ved bjergene.

Le Figaro skrev i går, at Rémy Avon har forklaret, at hvis Emile ikke er fundet torsdag, vil de sætte færre folk i marken for at finde ham.

Sponsoreret indhold