Tjek jeres tasker og pas på jer selv: Kvinde finder sporingsbrik efter en tur i byen

Nu opfordrer hun andre til at tjekke indholdet af tasken efter en nat i byen

Nu opfordrer hun andre til at tjekke indholdet af tasken efter en nat i byen

Foto: TikTok, @SheridanEllis

Fra tid til anden florerer gode råd og eksempler på særligt uhyggelige oplevelser på det sociale medie TikTok, hvor brugerne som bekendt deler små fortællende videosekvenser.  

Og her hører Sheridans historie til dem, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen.

Efter en aften i byen opdagede den unge kunstner fra Texas nemlig en hidtil ukendt genstand blandt hendes ting og sager i dametasken.

En undseelig lille sporingsbrik.

Ellis har ingen idé om, hvordan den lille firkantede dims er endt i hendes taske, men hun tillader sig at komme med et uhyggeligt gæt, lader det til.

- I lørdags var jeg ude og spise med en flok venner i forbindelse med en venindes fødselsdag, og hvis man kender mig, så ved man, at jeg sjældent har en taske med i byen. Men det havde jeg altså lige lørdag, forklarer hun i videoen, som på lidt over en uge er afspillet af mere end 1,2 millioner TikTok-brugere.

Den unge kvinde hiver derefter sit skræmmende fund op af tasken:

- Nå, men jeg finder så denne her hen mod slutningen af aftenen, da jeg roder i min taske. Hvis du ikke ved, hvad det er, så kan jeg fortælle, at det er sådan en man bruger til at spore eksempelvis sine nøgler.

@sheridanellis

Check your purses …🥴 ##fyp ##psa ##forwhatitsworth ##safety

♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

 

RIng til politiet

Flere i kommentarerne under Ellis virale video er tydeligt rystede over situationen, og hun bliver af flere opfordret til at gå til politiet.

- Det er jo så uhyggeligt. Please gå til politiet. Det kan ske for andre, som ikke er lige så heldige at tømme deres taske, før de tager hjem, skriver én af brugerne som svar på videoen.

- Jeg er så glad for, du fandt den, før du tog hjem, skriver en anden.

Dog er der andre, der påpeger, at det forvirrende fund nok nærmere er ”underligt” fremfor skræmmende. Det skyldes, at den slags sporingsbrikker – som oftest bruges til at lokalisere mistede nøgler eller andre genstande - ifølge dem ofte kun rækker 60 til 120 meter væk.

- Det her er i hvert fald ikke min, siger stakkels Sheridan Ellis til slut i sin korte video, hvori hun kalder fundet af brikken for ”en helt ny slags frygt”.

- Jeg ved ikke, hvordan den er endt i min taske, og jeg har med det samme fjernet batteriet i den, bare rolig. Men ja. Tjek lige jeres tasker og pas på jer selv derude, slutter hun.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close