Krimi16. november 2023

Tina Lund slipper for retssag: Afvist ved byretten

Tina Lund kan pruste lettet op: Hendes sag er blevet afvist ved Københavns Byret, og dermed slipper hun for en potentielt stor bøde
Tina Lund slipper for en tur i retten – i hvert fald i denne omgang.
Tina Lund slipper for en tur i retten – i hvert fald i denne omgang.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro får skærpet dom i Østre Landsret: Derfor ånder hun lettet op

Tina Lund har haft en regnsky større end den, der i dag hviler over Danmark, hængende over hovedet: Hun var nemlig stævnet i Københavns Byret anklaget for at have overtrådt markedsføringsloven.

Men i dag lettede skyerne. Sagen er i dag blevet afvist ved Københavns Byret. Det skriver B.T.

Den tidligere forsidefrue var ifølge mediet anklaget for i perioden 2019 til 2021 at lave 24 opslag på Instagram med kommerciel hensigt – men ifølge anklagemyndigheden havde hun ikke tydeligt oplyst over for sine over 100.000 følgere, at der var tale om reklame.

Torsdag stod den på domsafsigelse ved Københavns Byret, men ifølge B.T. var hverken forsvarsadvokat eller anklager til stede.

Ifølge mediet oplyste dommeren ved retsmødet, at sagen var blevet afvist, fordi anklageskriftet ikke var tilstrækkeligt specificeret.

Anklagemyndigheden krævede ellers en bøde på mindst 55.000 kroner, men mulige bøde slipper Tina Lund altså for i denne omgang.

Sagen kan dog genoptages, hvis anklagemyndigheden vil specificere anklageskriftet, så tiden må vise, om Tina Lund må endnu en tur i manegen.

Sponsoreret indhold