Tim Chrisensen i retten: Mister kørekortet

foto: Kaspar Wenstrup

Den 47-årige sanger og sangskriver Tim Christensen skal det næste halve år vænne sig til at sidde på passagersædet eller bruge den offentlige transport, når han skal fra a til b.

Han blev nemlig i dag ved Retten på Frederiksberg frakendt retten til at køre bil i et halvt år. Det skyldes, at ”Right Next to the Right One”-sangeren blandt andet har hvilet foden lidt for tungt på speederen.

Turbo-Tim tog – iført et par lyseblå cowboybukser og en sort t-shirt - kort før sagens begyndelse plads i anklagebænken.

Han stod tiltalt for at have brugt håndholdt mobiltelefon, mens han den 21. juni 2020 klokken 15.25 kørte af Gammel Kongevej i København i sin Renault Talisman, der har 160 hestekræfter under kølerhjelmen.

Alene den forseelse medfører et klip.

Men komponisten var også tiltalt for den 1. august 2020 klokken 23.07 at have kørt med mindst 66 kilometer i timen i bymæssig bebyggelse.

I retten erkendte han begge forhold og gjorde dermed sagen for dommeren Niels Porsmose-Andersen nem. 

  • - Det kan jeg ikke løbe fra, sagde han til anklagerens spørgsmål, om han kunne erkende det.

Ud over frakendelsen af kørekortet er han også blevet idømt en bøde på 4000 kroner, ligesom han også skal betale sagens omkostninger. 

Den 47-årige sanger modtog dommen på stedet og måtte derfor med det samme også aflevere det lyserøde kort til anklageren. 

Tim Christensen ønskede efter sagens afslutning ikke at udtale sig til SE og HØR. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close