Krimi 3. maj 2022

Tiltalt hooliganleder: – Jeg er sød og betænksom

Tirsdag eftermiddag fortsætter afhøringen af hooliganlederen, der er tiltalt for omfattende seksuelle krænkelser og voldtægter af drenge og unge mænd
Foto: Privatfoto

– Jeg synes, jeg er sød. Jeg synes, jeg er betænksom, lød det fra den tiltalte hooligan tirsdag eftermiddag, da anklageren bad ham om at fortælle om sit temperament.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tiltalte mand er tirsdag ulasteligt klædt i grå bukser og hvid skjorte. Manden fremstår yderst veltalende og fylder den hvide skjorte godt ud med sine hårdtpumpede arme.

Ved flere lejligheder har den tiltalte hooligan vendt øjne af anklagerens mange borende spørgsmål.

Som da tiltalte blev spurgt, om han gjorde noget særligt for at pleje sit omdømme som psykopat i hooliganmiljøet.

– Ha. Nej, det er ikke lige den formulering, jeg har brugt, hvis jeg skulle have sagt sådan.

Ifølge den tiltalte behøvede han ikke at gøre noget særligt for at pleje det omdømme.

– Når man er en del af det miljø, så har man jo allerede det image, forklarede den 29-årige mand.

BISEKSUEL I ET HÅRDT MILJØ

Specialanklager Morten Frederiksen har også flere gange tirsdag dvælet ved, at den tiltalte betegner sig som værende biseksuel.

– Det er rigtigt, at hvad angår mine seksuelle præferencer var jeg ikke modig nok til at hvile i mig selv, slog den veltrænede tiltalte fast.

Er du homoseksuel?

Nej, for jeg tænder også på kvinder, lød det prompte fra manden, der er tiltalt for at have forulempet hele 14 drenge og unge mænd.

INKRIMINERENDE LYDFILER AFSPILLER

Den tiltalte mand spillede ifølge SE og HØR’s research en særdeles fremtrædende rolle i hooligangrupperingen Brøndbys Hårde Drenge.

Men ifølge manden selv, var han ikke en leder mere end alle andre.

– Sådan fungerer det ikke i Brøndby, lød svaret prompte.

Det fik specialanklageren til at afspille flere lydfiler, hvor den tiltalte unægteligt lød til at give ordrer til andre medlemmer i en fælleschat i gruppens navn.

– Han skal bare motorsmadres ham her. Jeg kan ikke sige det her, men han kommer til at huske mig, sagde den tiltalte mand i en lydfil om flere navngivne personer fra en anden hooligangruppering i Brøndby.

Sponsoreret indhold