Krimi4. maj 2023(opd. 13. juli 2023)

Tiltale i drabssag: Ville dræbe Frank med kloroform og jernrør

Fire personer er tiltalt for at have myrdet den 40-årige Frank
Drabet skete i juli sidste år.
Drabet skete i juli sidste år.
 Foto: Presse-fotos.dk

Tre gange forsøgte fire personer at gøre en ende på 40-årige Franks liv, før det til sidst lykkedes. Det mener politiet, der har rejst tiltale mod fire personer.

Den 40-årige mand blev fundet dræbt - liget var pakket ind i plastik og tape i et øde skovområde ved Gassum i juli sidste år.

I juni skal fire personer i alderen 24 til 39 år for retten. De er tiltalt for tre gange drabsforsøg. Det fremgår af anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i.

De nægter sig ifølge Ekstra Bladet alle skyldige.

Af anklageskriftet fremgår det, at de fire personer på tre datoer i juli - 2. juli, 9. juli og 13. juli forsøgte at dræbe den 40-årige familiefar.

De fire personer skulle have lokket Frank ud til en adresse i Allingåbro for at dræbe ham. Ifølge politiet ville de "overfalde, binde samt klemme ham ihjel under en bil, dræbe ham ved brug af jernrør, dræbe ham ved brug af æter eller kloroform, dræbe ham ved kvælning eller på anden voldelig vis".

Alle tre gange nåede tiltalte at køre fra stedet, før forsøget lykkedes. Det gjorde det 14. juli.

En 26-årig mand er allerede dømt 12 års fængsel for drabet.

De fire personer er også tiltalt for usømmelig omgang med lig ved at have afklædt den dræbte familiefar, pakket liget ind i tape og plastik, kørt rundt med de i Østjylland, før de efterlod det i et øde skovområde.

Oveni er de fire personer tiltalt for at have skaffet sig af med beviser ved at sætte ild til Franks hvide varevogn.

Sagen skal køre ved retten i Randeres i juni.

Sponsoreret indhold