Krimi25. januar 2024

Thorkild Thyrring i retten: Risikerer at miste kørekortet

Den tidligere racerkører skal troppe op i retten, fordi han for tre år siden ifølge anklagemyndigheden drønede gennem Hornbæk med tung speederfod
Den tidligere Le Mans-racerkører risikerer at miste kørekortet.
Den tidligere Le Mans-racerkører risikerer at miste kørekortet.
 Foto: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Thorkild Thyrring i bedring: På benene igen

Det skete for tre år siden, men først nu skal 77-årige Thorkild Thyrring stå skoleret.

Snart sidder den tidligere racerkører på anklagebænken i Retten i Helsingør, fordi han ifølge anklagemyndigheden kørte alt for hurtigt en januardag tilbage i 2021. Det skriver Helsingør Dagblad.

Det var politiet, der blitzede Thyrring, da han for tre år siden kørte ud ad Strandvejen ud for Thorshøj Allé i Hornbæk.

Her havde Thyrring ifølge lokalmediet så meget fart på, at han blev foreviget af fotofælden. Ifølge politiet kørte den tidligere racerkører 65 km/t, hvor man må køre 50 km/t – dvs. en fartoverskridelse på hele 30 procent.

Da Thyrring i forvejen har to klip, står han til et tredje, og så er det, at hammeren falder – i hvert fald hvis man spørger anklagemyndigheden.

Her er kravet, at den 77-årige sportsstjerne får en bøde på 2.500 kroner og en ubetinget frakendelse af kørekortet imellem seks til 12 måneder.

Kører mere sikkert

Det er ikke første gang, racerkøreren er i retten for en lignende forseelse. Ifølge B.T. skete det også i 2003, 2008 og 2017.

Her har Thyrrings argument i retten angiveligt lydt på, at han som racerkører kørte mere sikkert end den gængse bilist, og derfor syntes han, at han godt kunne få lidt ekstra snor, når det kom til de almindelige hastighedsgrænser.

Sponsoreret indhold