Krimi25. marts 2024

Terror i Rusland: Skønhedsdronning blandt de dræbte

Mere end 100 mennesker blev brutalt slået ihjel under et terrorangreb i Moskva fredag aften – efterhånden som dagene går, kommer der flere oplysninger frem om ofrene
42-årige Ekaterina Novoselova er blandt de ofre, der fredag blev slået ihjel under et terrorangreb i en forstad til Moskva.
42-årige Ekaterina Novoselova er blandt de ofre, der fredag blev slået ihjel under et terrorangreb i en forstad til Moskva.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Rusland: Mistænkte bag Moskva-angreb er udenlandske statsborgere¨

Fredag aften stormede en gruppe tungt bevæbnede mænd Crocus City Hall i Krasnogorsk, som er en forstad til Moskva.

Siden er der gået voldsomme billeder verden rundt, som viser de påståede terrorister skyde vildt omkring sig – foreløbigt meldes mindst 137 personer dræbt i forbindelse med angrebet.

Blandt de mange ofre er blandt andet en russisk ishockeyspiller, en talentfuld fotograf og ganske almindelige russere, som var på besøg på spillestedet fredag aften.

Det er samtidig kommet frem, at 42-årig Ekaterina Novoselova, som er tidligere skønhedsdronning, er blandt de dræbte, viser en liste lavet af de russiske sundhedsmyndigheder.

Det beretter flere internationale medier, deriblandt The Mirror.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-25/ekaterina-novoselova1_0.png
Ekaterina Novoselova vandt i starten af 00'erne skønhedskonkurrencer i hendes hjemby Tver i Rusland. Siden flyttede hun til Moskva.
 Foto: Privat

Den russiske skønhed vandt i starten af 00'erne flere skønhedskonkurrencer, og hun efterlader sig to børn og en mand.

Kvinden besøgte fredag aften spillestedet for at høre rockgruppen Picnic – det blev dog afsluttet brat, da de formodede gerningsmænd åbnede ild mod helt tilfældige mennesker.

De russiske myndigheder har siden meldt ud, at de har anholdt et tocifret antal personer for at stå bag episoden. De mener, at fire af mændene stod bag selve angrebet.

Terrororganisationen Islamisk Stat har siden angrebet fredag påtaget sig skylden for angrebet.

Stor sorg efter blodbad

Sponsoreret indhold