Krimi13. oktober 2020

Teenagers mareridt: Stedfar overrasker med grusom hemmelighed

Den 19-årige Lauren Brightwood var glad for sin stedfar, som i den grad varetog en opgaven som forælder. Men en dag opdagede hun pludselig, at han gemte på hemmelighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lauren_-_billedekredit_-_fb.jpg
 (Foto: Twitter)

Det hele var så godt. Og så alligevel ikke helt.

Lauren Brightwood levede et lykkeligt teenageliv sammen med sin mor og sin stedfar. Og faktisk var hun særdeles glad for netop sin stedfar, som hun betragtede som den far, hun aldrig rigtig havde haft.

Men i 2018, om aftenen på sin 18-års fødselsdag, opdagede hun noget underligt: sin stedfars telefon ovenover badeværelsesdøren, da hun var i bad.

Det skriver flere medier – blandt andre Mirror.

Lauren var dødforvirret og fik straks fat på sin mor Michelle. Begge blev klar over, at telefonen tilhørte stedfaren Craig.

Stedfaren kom med diverse dårlige undskyldninger – blandt andet at det blot var en del af en støvsuger, som mor og datter havde spottet over badeværelsesdøren, og at han blot tjekkede, om Lauren var okay, fordi han troede, at hun græd.

Han nægtede altså at have filmet sin steddatter, mens hun var i bad.

Hverken mor eller datter troede dog på Craigs undskyldninger og meldte ham straks til politiet.

Og det gav pote. For den ellers så kærlige stedfar erkendte i sidste måned overfor politiet, at han to gange havde filmet Lauren nøgen og desuden var blevet seksuelt opstemt af det. Episoder, der angiveligt fandt sted mellem 2014 og 2018.

Desuden indrømmede han at have filmet sin steddatter adskillige gange, siden hun var 13 år gammel.

Den uhyggelige sandhed har haft alvorlige konsekvenser for Lauren, der i dag blandt andet har et gedigent tillidsproblem:

- Jeg har aldrig haft angstanfald før, men nu kæmper jeg med angst, depression og selvmordstanker, siger Lauren ifølge mediet.

- Jeg er en anden person, jeg er mere på vagt. Og når jeg kommer ind i et hjem, jeg ikke har været i før, ser jeg mig omkring for at tjekke, om der er sat kameraer op.

På fredag den 16. oktober skal Craig modtage sin dom i retten i Northampton i England.

Sponsoreret indhold