Krimi25. juni 2020

Teenager kastede 6-årig ud fra 10. sal: Grinte og sagde ”jeg er skør”

Teenageren, der kastede en bare seksårige dreng ud fra 10. sal på kunstmuseet Tate Modern, sidder nu på anklagebænken for drabsforsøg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200625-020046-6_34mb.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

I dag 18-årige Jonty Bravery, efterlod den lille, seksårige dreng med slemme skader, da han sidste sommer skubbede ham ud fra en udkigsplatform.

Den seksårige dreng, der besøgte det populære museum med sine forældre, faldt omkring 30 meter og endte med blødninger i hjernen, brud på rygsøjlen og brækkede begge arme og ben.

Den dengang 17-årige dreng rystede på hovedet og grinede, da den lille dreng med hovedet først styrtede mod jorden.

Jonty Bravery sagde til drengens far, som indtil han så drengens livløse krop, troede at angrebet var en joke, ”ja, jeg er skør”.

Det skriver The Sun.

Senere sagde han til en ansat:

”Jeg tror, at jeg har myrdet nogen. Jeg har lige smidt en ud fra balkonen”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/20200625-122512-2_12mb.jpg

(Foto: Ritzau Scanpix)

Da Bravery, der er fra West London, blev anholdt, fortalte han, at han var taget til museet for at gøre nogen fortræd, så han senere kunne komme i nyhederne.

  • - Jeg ville gerne komme i nyhederne, sagde han angiveligt.

Teenageren forklarede så, at han havde hørt stemmer, der havde fortalt ham, at han skulle skade eller dræbe nogen. Og at han ønskede at bevise ”til enhver idiot”, at han altså havde psykologiske problemer.

Den i dag 18-årige dreng, som har været indlagt siden oktober, har autisme og formentlig også en personlighedsforstyrrelse.

Uhyggeligt overvågningsmateriale fangede Bravery med ”et stort smil på ansigtet”, da den lille drengs mor desperat forsøgte at hjælpe sin søn efter det voldsomme styrt.

I retten kom det torsdag frem, at teenageren havde researchet, hvordan man nemmest dræbte nogen. Og at han grinte, da han senere fik forevist den hårrejsende video, hvor han skubbede den seksårige ud fra 10. sal.

Den seksårige var i to måneder indlagt på intensivafdelingen, og han kan nu hverken tale eller spile.

  • - Vores søn har fortsat brugt for intensiv hjælp og genoptræning. Han har ikke genvundet mobilitet i alle sine lemmer eller alle kognitive egenskaber, sagde forældrene i retten.

  • - Han bliver konstant vækket af smerter. Han kan ikke fortælle om den smerte eller kalde på personalet på hospitalet. Livet stoppede for os for fire måneder siden.

  • - Vi ved ikke, hvornår eller om vi nogensinde kommer til at komme tilbage på arbejdet eller til vores hjem, som ikke passer til en kørestol. Vi er så udmattede.

De franske forældre har tidligere fortalt, at den lille dreng kun kan bruge sit smil til at kommunikere med.

Sponsoreret indhold