Krimi22. marts 2022

Teenager forsvandt for otte måneder siden: Fundet død under bunke tøj

En teenager, der forsvandt for otte måneder siden, er fundet død på en altan. Liget af hende lå gemt under noget tøj og nogle tæpper
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Otte måneder efter hun forsvandt, er liget af en ung kvinde fra Cleveland nu fundet.

Liget af den 18-årige Audreona Barnes blev fundet torsdag i sidste uge på en altan, der tilhører hendes kæreste. Han er nu sigtet for drab på den 18-årige kvinde.

Det skriver det amerikanske medie Cleveland.com.

Liget af Audreona Barnes lå gemt under noget tøj og nogle tæpper på altanen, og det var en rengøringsmand, der gjorde det gruopvækkende fund og alarmerede politiet i Cleveland.

De anholdt kort efter hendes kæreste, den 39-årige Bennie Washington. Han er sigtet for drab og for usømmelig omgang med lig.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2022-03-22_kl._11.41.27.png
 (Foto: Privat)

Liget af den 18-årige Audreona Barnes blev fundet torsdag i sidste uge på en altan, der tilhører hendes kæreste. Det er otte måneder siden, hun forsvandt. Foto: Privat

Ifølge det lokale medie havde Bennie Washington gemt liget på altanen i håb om, at det ville ”gå hurtigere i forrådnelse”. Ifølge mediet er Bennie Washington sigtet for at have dræbt hende ved at skyde hende i hovedet.

Der er angiveligt fundet skudhuller i Audreona Barnes’ kranie, ligesom der også er fundet skudhuller i selve lejligheden.

Audreona Barnes forsvandt 30. juni sidste år, efter hun havde talt i telefon med sin familie.

Kort efter påstod kæresten, at hun i en sms havde bedt ham om at blive samlet op på en tankstation på Warner Road i byen. På det tidspunkt begyndte familien at fatte mistanke mod den 39-årige kæreste, da det ikke lignede, at sms’en var skrevet af hende. Det er dog først nu – otte måneder senere – at familien har fået vished.

Sponsoreret indhold