Krimi6. juni 2021

Teenager døde formentlig af overdrevent tyggegummi-forbrug

En knust mor advarer unge (og alle andre) mod at spise for meget tyggegummi. Det var nemlig formentlig det, der kostede hendes datter livet i en alt for ung alder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mange spiser tyggegummi flere gange om ugen, og nogle spiser det endda dagligt.

Men en knust mor advarer alle mod at spise for meget af det, for det var efter alt at dømme tyggegummi, der slog hendes blot 19-årige datter ihjel.

Det skriver NZ Herald.

Lægerne troede i første omgang, at den unge kvinde fra det sydlige Wales døde pludseligt og uventet som følge af en form for forgiftning, men da de foretog en obduktion, fandt de svaret.

I Samanthas mave fandt de ”fire eller fem” store klumper, der viste sig at være tyggegummi, hun havde slugt – og obduktionslægerne fastslog, at Samanthas voldsomme forbrug af tyggegummi formentlig spillede en rolle i hendes død.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-06-06_kl._10.07.54.png
 (Foto: Privat)

Samantha blev kun 19 år. Foto: Privat

Ikke nok med at hun formentlig spiste over en pakke om dagen, indeholdt tyggegummiet også de kunstige sødestoffer aspartam og sorbitol, som kan ødelægge saltbalancen i kroppen.

Familien var slet ikke klar over, at Samantha havde spist – og slugt – så store mængder tyggegummi.

- En dag nævnte min anden datter, at Samantha plejede at tygge tyggegummi. Min datter og jeg gik ind på hendes værelse for at se, om vi kunne finde noget. I alle tasker og i alle skuffer lå der tyggegummipapir, fortæller den knuste mor Morgan, der advarer alle mod at spise – og ikke mindst sluge – for meget tyggegummi.

Sponsoreret indhold