Krimi20. februar 2019

Mord-mysteriet: Ted Bundy fik hemmelig datter på dødsgangen

Ted Bundy myrdede og skamferede et utal af unge kvinder, før han blev fængslet og siden henrettet i den elektriske stol. Hvordan han formåede at dræbe så mange i så mange år, har altid været et mysterie. Men det største mysterie er måske stadig, hvordan det lykkedes ham at få en datter, mens han sad på dødsgangen
Ted Bundy fik hemmelig datter på dødsgangen
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Denne artikel blev første gang publiceret i 2019.

Han fik topkarakterer på studiet. Han charmerede alle pigerne. Og så hjalp han også frivilligt til på en selvmordshjælpelinje.

Med andre ord var amerikanske Theodore ”Ted” Bundy enhver svigermors drøm… Hvis det da ikke lige var fordi, han var besat af at myrde og skamfere uskyldige piger i sin fritid.

USA's værste seriemorder indrømmede aldrig, præcis hvor mange drab han havde på samvittigheden, inden han blev henrettet i den elektriske stol i januar 1989.

I dagene inden sin død nævnte han omkring 30 ofre – men længe har man spekuleret i, om den amerikanske morder og voldtægtsmand havde et trecifret antal ofre på samvittigheden.

Ted Bundy flygtede to gange. Her ses han efter, han endnu engang var blevet fanget. 
Ted Bundy flygtede to gange. Her ses han efter, han endnu engang var blevet fanget.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det endelige antal ofre vil formentlig altid forblive et mysterium.

Et mysterium er også den hemmelige datter, som Ted Bundy fik, mens han sad på dødsgangen og afventede sin straf.

Her var han stadig sammen med en kvinde ved navn Carole Ann Boone, som han havde mødt i 1974, mens han arbejdede for Department of Emergency Services i delstaten Washington.

Det lykkedes Carole at blive gravid med seriemorderen trods det faktum, at det burde være umuligt.

Ifølge reglerne var det nemlig ikke tilladt for fanger på dødsgangen at have fysisk kontakt med besøgende.

I dag er der flere teorier om, hvordan datteren Rose blev undfanget.

En teori går på, at Carole og Ted Bundy dyrkede sex bag en slikautomat i fængslets besøgsrum, og at fængselsvagten ad flere omgange blev bestikket med penge til at lade parret få lidt alenetid.

Andre teorier går på, at Carole gav Ted Bundy et tomt kondom – gemt i sin mund – via et kys, og at han derefter fyldte det for at så sende det retur på samme måde.

Rose blev ifølge The Sun født 24. oktober 1981.

Ted Bundy

Ted Bundy (1946-1989) kidnappede, voldtog og myrdede over tredive unge kvinder i 1970’erne.

Hans tørst efter blod begyndte formentlig, da han var helt ung, men hans første bekræftede drab fandt sted i 1974: Drabet på den unge universitetsstuderende Lynda Ann Healy.

Ted Bundy nåede sågar at flygte hele to gange fra fængslet.

Han blev i 1978 sat bag lås og slå for sidste gang og dømt til døden. Han sad på dødsgangen i Florida indtil 24. januar 1989, hvor han blev henrettet.

Og indtil 1986 havde Carole ofte datteren med, når hun besøgte ham i fængslet. Dette stoppede dog, da Bundy indrømmede, at han var en sadistisk morder.

Siden har man intet hørt fra hverken Carole eller datteren, der i er voksen. De har formentlig også skiftet deres navne for at undgå at blive forbundet med den dømte seriemorder.

Ted Bundys bil, som han brugte til at kidnappe flere af sine ofre. 
Ted Bundys bil, som han brugte til at kidnappe flere af sine ofre.
 Foto: MEGA

Datteren kan dog gå under navnet Abigail Griffin og være bosiddende i Oklahoma. I hvert fald mente et anonymt opslag på hjemmesiden Life on the Row, at en person ved navn Abigail Griffin var identisk med Ted Bundys hemmelige datter.

Den teori er dog aldrig blevet bekræftet.

Ifølge en amerikansk forfatter ved navn Ann Rule er Rose i dag en ”venlig og intelligent” kvinde.

Sponsoreret indhold