Krimi20. april 2023 (opd. 27. april 2023)

Tæt nabo til gerningssted i sagen om 13-årige pige: - Jeg føler skyldfølelse

SE og HØR tog torsdag formiddag hen til anholdtes adresse for at tale med naboerne. Og her sidder følelserne stadigvæk uden på tøjet
For tre dage siden var der folk i DNA-dragter på stedet.
For tre dage siden var der folk i DNA-dragter på stedet
 Foto: Mikael Rieck

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

Det er under ti meter, der separerer den anholdtes adresse ved Korsør, hvor en 13-årig pige blev holdt fanget og angiveligt voldtaget, og den tætte nabo, SE og HØR har talt med torsdag formiddag.

Distancen er noget, der har sat tydelig spor i den pågældende, som er anonym i artiklen her, men som SE og HØR kender identiteten på.

De seneste dage har der normalvis været afspærret, så det har slet ikke været muligt at komme ind på den vej, hvor den anholdte og førnævnte person bor, uden at have et politiskilt på skjorten.

Men ikke denne formiddag.

- Jeg føler skyldfølelse, fortæller hun og fortsætter:

- Imens jeg har siddet i min trygge sofa og fulgt med i den forfærdelige sag, har den lille pige bare siddet fanget lige ved siden af. Det ryster mig at tænke på.

Personen har som sådan ikke haft et nært forhold til den 32-årige mand, der er anholdt i sagen, men hun har hilst på ham flittigt. "Det gør man jo som naboer", fortæller hun.

- Jeg kunne aldrig nogensinde i min vildeste fantasti tro, at han har kunnet finde på at gøre noget ved sådan en lille, uskyldig pige, siger kvinden.

- Han var en helt normal, ung fyr, der passede sin have og havde et fint job. Han havde et helt almindeligt liv som alle os andre på vejen.

Hun mærker også svigtet i kroppen - som vi talte om, er helt uberettiget, for hun har intet kunnet ændre på sagens forløb - når hun kommer hjem fra arbejde hver dag.

- Det er umuligt ikke at tænke på sagen, når man er så tæt på. Helt umuligt.

Pludselig bliver hun afbrudt af en anden herre, der går forbi med en lille, hvid bomuldshund i snor:

- Der har aldrig været så meget opmærksomhed og så mange mennesker på vores lille vej før, var?

- Nej, svarer hun.

For der var stadig politi på stedet.

Dog ikke i samme grad som tidligere. Nu var der kun Hjemmeværnet, som fortalte os, at de var på stedet, så der ikke gik udefrakommende ind på adressen, hvor den 32-årige mand har sin bopæl.

Sponsoreret indhold