Krimi29. marts 2023

Syv mænd anholdt i kæmpe sag: Sigtet for salg af to tons hash

Syv mænd blev tirsdag anholdt i en målrettet aktion af Københavns Politi
Syv mænd er sigtet for salg af mellem 1,9 og 2,2 ton hash - salget er foregået på Pusher Street på Christiania i løbet af et år.
Syv mænd er sigtet for salg af mellem 1,9 og 2,2 ton hash - salget er foregået på Pusher Street på Christiania i løbet af et år.
 Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Efter længere efterforskning slog politiet tirsdag til mod syv mænd, der er blevet anholdt i en større sag om organiseret hashhandel på Christiania i København.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

De anholdte er i alderen 27-62 år, og de er sigtet for salg af mellem 1,9 og 2,2 ton hash. Størstedelen af det er ifølge politiet blevet solgt i Pusher Street på Christiania i løbet af et år.

Mændene blev anholdt tirsdag på adresser i København, på resten af Sjælland og på Lolland. I den forbindelse blev der gennemført ransagninger, og her beslaglagde politiet ti kilo hash, joints, skunk og udstyr til skunkproduktion.

Også andre effekter blev beslaglagt, oplyser politiet uden at komme nærmere ind på, hvad det er. Det indgår dog i den videre efterforskning af sagen.

Samlet er der blevet beslaglagt værdier for omkring 11 millioner kroner.

De fremstilles alle i grundlovsforhør i Dommervagten i Københavns Byret onsdag klokken 09.30, hvor en anklager vil kræve dem varetægtsfængslet i sagen.

Anklageren vil begære lukkede døre under retsmødet. Hvis dommeren følger den anmodning, vil beviser og eventuelle forklaringer bliver holdt hemmelige.

Sponsoreret indhold