Krimi3. december 2020

Svensk mor mistænkt for indespærring af søn er blevet løsladt

En svensk mor blev i starten af ugen anholdt efter mistanke om, at hun skulle have haft sin søn indespærret gennem 28 år. Nu er hun løsladt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-05-05_kl._07.39.05.png
 Foto: MEGA (arkivbillede)

Det sendte chokbølger gennem Sverige, da det tirsdag den 1. december kom frem, at en 70-årig kvinde var blevet anholdt grundet mistanke om, hun skulle have haft holdt sin søn indespærret i 28 år.

Det var den nu 41-årige mands søster, der i weekenden fandt ham svækket og medtaget i morens lejlighed tæt på Stockholm.

- Der var urin, snavs og støv alle vegne. Der lugtede råddent, fortalte hun efterfølgende til Expressen.

Men nu er den 70-årig kvinde efter kun få dages anholdelse atter på fri fod. Det sker efter et forhør af den 41-årige mand.

- Den kvinde, som blev anholdt efter begrundet mistanke om ulovlig frihedsberøvelse samt at have forvoldt skader og sygdom, er nu på fri fod, lyder det i en meddelelse fra anklagemyndigheden til det svenske medie.

Ifølge Expressen så lyder det desuden fra anklagemyndigheden, at mistanken fortsat består, men den er svækket.

Politiet har dog ikke tænkt sig at stoppe efterforskningen, men det vurderes ikke, at den 70-årige kvinde har tænkt sig at påvirke denne negativt, hvorfor hun sent onsdag aften kunne løslades.

Havde mistanke i årevis

Søsteren der fandt sin bror i morens lejlighed skulle angiveligt have haft en mistanke om, at han blev holdt indespærret i mange år.

Han blev i en alder af 12 år taget ud af skolen, og siden har ingen haft kontakt til ham.

Sponsoreret indhold