Supermarkedets skræk: Dømt for at gemme sprøjte-nåle i madvarer

De to mænd brugte gamle nåle fra sprøjter de selv havde brugt til at dope sig.

De to mænd brugte gamle nåle fra sprøjter de selv havde brugt til at dope sig.

Foto: Kent Police

De lokale borgere i byen i Aylesford i England blev flere gange slemt overrasket, når de købte mad i det lokale supermarked.

Over en periode på fem måneder fandt man nåle fra sprøjter i fødevarer.

De blev gemt i poser med hvidløgsbrød, en flaske appelsinjuice, en pakke müesli og endda en juledekoration i det lokale Sainsburys supermarked.

Det skriver Daily Mail.

Artiklen forsætter under billedet.

Matthew Keam i træningscenteret. Foto: Privatfoto

- Denne forbrydelse ville uden tvivl have fået flere kunder i supermarkedet til at blive bange og frygte for deres helbred, siger Barrie Browse, der var efterforsker på sagen for politiet i Kent.

Nu er 30-årige Bradley Scott og 24-årige Matthew Keam blev idømt et års fængsel for at stå bag de noget ekstreme drengestreger.

De to mænd fortalte i retten, at de gjorde det for sjov.

Nålene stammede fra deres eget steroid-misbrug. Først skød de selv de muskel-opbyggende stof ind i ballerne, når de trænede i det lokale træningscenter. Herefter gik de over i supermarkedet og gemte sprøjterne, fordi det lå ved siden af fitnesscenteret.

Artiklen forsætter under billedet.

I alt lagde Bradley og Matthew syv gange deres brugte nåle ind i fødevarer.

De fleste gange var det ansatte i supermarkedet, der fandt sprøjterne. Men enkelte gange nåede kunderne, at få varerne med hjem.

Bradley Scott og Matthew Keam blev anholdt i december måned sidste år. Her fortalte den 30-årige Bradley Scott om deres drengestreger.

- Nålene var heldigvis sikret med en ”sikkerhedskappe” i fødevarerne, men alligevel var der en mulighed for, at de kunne have skadet folk, der fandt dem, siger Barrie Prowse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close