Krimi4. november 2023

Stukket flere gange: Politiet efterforsker overfald i Ikast

Offer blev stukket flere gange sent fredag aften. Kriminalteknikere undersøger gerningssted

En mand blev fredag aften hårdt såret af flere knivstik i Ikast, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi, og lørdag ved middagstid lykkedes det betjente at anholde en mistænkt i sagen.

Offeret, der er 30 år, anmeldte selv forbrydelsen til politiet klokken 22.13 fredag aften fra parkeringspladsen ved en McDonald's på La Cours Vej ved Herningmotorvejen.

Men det er ikke her, overfaldet er sket, oplyser politiet.

- Det er vores fornemmelse, at det er sket på åben gade, siger Hans Roost, politiinspektør hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden, der ikke er fra Ikast-området, er blevet opereret i løbet af natten til lørdag, efter at han blev fløjet til Aarhus Universitetshospital med helikopter.

- Vi har søgt med hunde og teknikere i løbet af natten for at finde et eller flere gerningssteder i Ikast, siger Hans Roost.

Undersøgelsen er endt med at pege på et område omkring Jyllandsgade ved Sønderparken. Det var her, at den 30-årige sammen med sin tre år yngre bror havnede i en konfrontation, som endte blodigt.

Den ældste blev hårdt såret af flere stik, mens den yngre fik lettere skader.

Anholdelsen af den mistænkte er sket ved en aktion på Navervej. Manden, der er 20 år, sigtes af politiet for forsøg på manddrab. Umiddelbart har politiet ikke oplyst, hvordan han forholder sig til sigtelsen.

Politiet har foretaget "masser" af afhøringer og er ved at indsamle videomateriale.

Der er intet, der peger i retningen af, at hændelsen relaterer sig til bande- eller narkokriminalitet. De involverede kender hinanden i forvejen.

I øvrigt efterlyser politiet eventuelle vidner til opgøret, der skal have fundet sted mellem klokken 21.45 og 22.10.

Sponsoreret indhold