Krimi17. maj 2022

Stor brand udbrudt i København: – Det ser voldsomt ud

Der er udbrudt stor brand i taget på en bygning i København
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Opdatering onsdag kl. 11.00: Branden har ikke bredt sig, og var allerede slukket 22.01. Ingen personer er kommet til skade, lyder det fra Københavns Politis presseafdeling.

Opdatering kl. 22.08: Vagtchef Henrik Brix fortæller, at det ser ud til, at brandvæsnet er ved at have slukket branden, og det slet ikke ligner noget, der er ved at brede sig, men at de stadig arbejder på stedet. Man afventer fortsat at høre, hvad årsagen kan være.

Tirsdag aften klokken 21.27 modtog Københavns Politi en anmeldelse om en brand i en ejendom i Københavns Nordvest-kvarter.

Billeder tæt på bygningen viser, at der står flammer op fra taget, hvorfra der også ses massiv røgudvikling.

Vagtchef ved Københavns Politi Henrik Brix fortæller til SE og HØR, at brandvæsnet er på stedet og arbejder ved ejendommen, der ligger på Tranevej 6.

– Der er udbrudt ild i taget på en ejendom. Brandvæsnet er til stede, og brandinspektøren vurderer, at der ikke er behov for evakuering, fortæller vagtchefen.

– Det ser ud til, at det er en træterrasse og møbler, der er gået ild i.

– Det ser voldsomt ud, men vi stoler på brandinspektøren. Vi følger udviklingen, siger Henrik Brix, der endnu ikke kan fortælle, hvad årsagen til branden er.

– Vi gætter på, at brandvæsnet har styr på det inden ret længe.

Det er kun ganske kort tid siden, at byen blev ramt af en anden og meget voldsom storbrand under en kilometer fra den nye brand. Nemlig i Vanløse hvor flere dele af en større ejendom brændte totalt ned.

Skaderne her er så voldsomme, at genopbygningen ventes at koste op mod 300 millioner kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/image0_002.jpeg
 Foto: Presse-foto.dk.

Foto: Pressefoto.dk

Sponsoreret indhold