Krimi8. marts 2024 (opd. 8. marts 2024)

Stockholm rystet: Ung mand myrdet på åben gade

En 25-årig mand er torsdag aften blevet skudt og dræbt , og svensk politi har iværksat en omfattende drabsefterforskning. Ingen mistænkte er endnu anholdt i sagen
Sverige af plaget af en bølge af drab og som her bombesprængninger, der blandt andet skyldes blodige konflikter i bandemiljøet.
Sverige af plaget af en bølge af drab og som her bombesprængninger, der blandt andet skyldes blodige konflikter i bandemiljøet.
 Arkivfoto: Anders Wiklund/TT/Ritzau Scanpix

En mand er torsdag aften blevet skudt ihjel i bydelen Bredäng i Sveriges hovedstad, Stockholm.

Det skriver det svenske nyhedsbureau TT.

Politiet fik anmeldelse om hændelsen kort efter klokken 23 torsdag aften. Det var personer, der havde hørt skud, der alarmerede politiet.

- Der var flere, der ringede om, at de havde hørt skudt og ganske hurtigt finder vi ud af, at der er en mand, der ligger på jorden, siger politiets talsperson Mats Eriksson til TT.

Sundhedspersonale på stedet kunne derefter konstatere, at manden var død.

Det svenske medie Expressen skriver, at den dræbte er en 25-årig mand.

Der er påbegyndt en drabsefterforskning, og politiet er i gang med en stor indsats i området, skriver TT. Politiet arbejder med at kontrollere personer og køretøjer og taler med vidner, der kan have set eller hørt noget.

- Vi har ikke anholdt nogen mistænkte på nuværende tidspunkt, siger Eriksson.

Han siger også, at det er for tidligt at sige, om mordet har forbindelse til den seneste tids voldshandlinger, der blandt andet har fundet sted i Stockholm.

Sponsoreret indhold