Krimi11. juli 2023

Stjernes højre hånd dræbt af sin kone: Han var hende utro

Countrystjernen Randy Travis' højre hånd blev søndag dræbt af skud
Thomas Roberts til højre og Randy Travis til venstre
Thomas Roberts og Randy Travis
 Foto: Privat

Thomas Robert, der arbejdede sammen med country-legenden Randy Travis i to årtier, blev søndag fundet dræbt på sin veranda.

Han var ramt af et enkelt skud.

Den 68-årige mand var angiveligt blev myrdet af sin kone, som fortalte polititet, at hun havde gjort det, fordi han var hende utro.

Det skriver Daily Mail.

Christine Robert er nu anholdt og sigtet for drabet
Christine Robert er nu anholdt og sigtet for drabet
 Foto: Metropolitan Police Nashville

72-årige Christine Roberts er nu anholdt og sigtet for drabet i parrets hjem i Nashville, Tennessee.

Efter nyheden om det uhyggelige drab så lyset er det strømmet ind med hyldest til den talentfulde lystekniker.

"Altid klar med en can do og happy to do it attitude. Han var en mild gigant af en mand, som altid havde et smil på læberne og bar en sang i sit hjerte, skrev country stjernen Randy Travis.

Hjerteskærende hyldest

"Scenen er blevet mørk med Thom Roberts død. I mange år havde The Randy Travis Band fornøjelsen af at dele de bugtede vej og de smukke spillesteder med en af de bedste scenelysteknikere i branchen", skrev Thomas Robert videre.

"Thom havde ikke bare en magisk sans for lys på scenen, men han havde en stille, karismatisk tilstedeværelse der satte lys til din stjæl".

"Man kan søge en livstid, hvis man skulle finde en mere rar og rolig ånd. Thom var min ven, og jeg elskede ham højt".

Politiet ankom til adressen i Nashville klokken 8 søndag. Her tilstod den 72-årige kvinde angiveligt, at hun havde skudt sin mand, fordi han havde været hende utro.

Der er endnu ikke andre informationer om skyderiet eller affæren.

Politiet har siden bekræftet, at de fandt en pistol på adressen. Christine Roberts kaution er sat til 100.000 amerikanske dollars.

Lykkelige udadtil

Det uhyggelige drab kom som et chok for de fleste. På parrets sociale medier viste de deres tilsyneladende lykkelige liv sammen. Thomas delte ofte billeder fra koncerter, eller at han lavede mad for sin familie.

Juleaften delte parret også et billede sammen. De stod smilende på en tagterasse i Nashville.

Thomas dele også billeder fra sit arbejde som stagehand for forskellige musikere.

"Glædelig jul", skrev Thom på sin Facebook-profil
"Glædelig jul", skrev Thom på sin Facebook-profil
 Foto: Facebook

Han arbejde blandt andet sammen med Vince Gill og havde også delt et billede af Olivia Newton-John. Ligesom han havde delt et billede af Randy Travis, hvor han beskrev, hvordan de to havde arbejdet sammen i 20 år, indtil stjernen fik et stroke.

"Når vi i næste uge er tilbage på tourlivet, vil musikken ikke være nær så sød; Men jeg vil endnu engang blive mindet om den velsignelse det var at have Thom Roberts på landevejen i så mange mil og minder", skrev countrystjernen videre i sin lange hyldest til lysteknikeren.

"Det bliver ikke det samme; og jeg ved, at jeg taler på hele bandets vegne, når jeg siger, at det lys, som han skabte i vores hjerter aldrig vil blive slukket eller glemt".

Parret sammen for fem år siden
Parret sammen for fem år siden
 Foto: Privat/Facebook

"I aften vil jeg kigge op i himmelen, og jeg er sikker på, at jeg vil se lysglimt af Thoms arbejde i nattehimmelen - som fortæller os, at han er hjemme og har det godt".

På sin story deler countrysangeren også et billede af sin højre hånd.

Mandag aften blev der sat en lys foran parrets hjem i Nashville.

- Det lød som om det kunne have været fyrværkeri, og det var, hvad vi troede det var, men så dukkede politiet op med alt deres lys og så så jeg ham på verandaen, siger en nabo til WKRN.

Sponsoreret indhold