Stjerne anklaget for voldtægt: Blærede sig over sms

Antonio Brown har spillet for Pittsburgh Steelers i mange sæsoner. I denne sæson skrev han først kontrakt med Raiders, men søndag blev den opløst, og han skal nu spille for New England Patriots i denne sæson.

Antonio Brown har spillet for Pittsburgh Steelers i mange sæsoner. I denne sæson skrev han først kontrakt med Raiders, men søndag blev den opløst, og han skal nu spille for New England Patriots i denne sæson.

Foto: MEGA

31-årige Antonio Brown har i mange år været en af de største stjerne i NFL.

Den seneste tid har været hovedperson i et af de mest omdiskuterede holdskifte i den amerikanske fodbold liga. Søndag skiftede hold. Mandag blev han anklaget for voldtægt.

Det er Antonio Browns tidligere træner Britney Taylor, der har sagsøgt NFL-stjernen.

Det skriver The Guardian og New York Times.

Angiveligt har han begået de seksuelle overgreb i perioden 2017-2018, hvor den tidligere gymnast arbejdede Britney Taylor arbejdede privat for stjernen.

- Det at være et voldtægtsoffer af Antonio Brown og beslutte at stå frem, det har været en utrolig svær beslutning. Men jeg har fundet styrke i min tro, min familie og fra andre, der har været i samme situation som mig, udtaler 28-årige Britney Taylor. 

Antonio Brown nægter sig skyldig i anklagerne.

Bibel-gruppe

De to mødte hinanden tilbage i 2010, hvor de læste på universitet. Her blev de begge optaget i en bibel-gruppe for kristne.

De genoptog kontakten i 2017, da Antonio Brown kontaktede Britney Taylor på Facebook. Han spurgte hende om, hun ville hjælpe ham med at få bedre styrke i sine ankler og fleksibilitet.

Artiklen forsætter under billedet. 

Antonio Brown har spillet otte sæsoner for Pittsburgh Steelers. Foto: MEGA

En aftale blev indgået og den tidligere gymnast skulle træne NFL-spilleren i "off-season". Hun boede i Memphis og ville blive fløjet til Pittsburgh og Miami, hvor superstjernen har to store huse.

Ifølge anklageskriftet skulle de to første overgreb finde sted i juni måned i 2017.

Angiveligt skulle Antonio Brown havde vist hende sin penis og kysset hende imod hendes vilje. Det fik Britney Taylor til at føle sig meget utilpas. Alligevel forsatte samarbejdet.

Samme måned skete det igen. Det fremgår af anklageskriftet, som The Guardian er i besiddelse af, at Antonio Brown under et træningsophold begyndte at onanere mens de så en film på en ipad. Han ejakulerede ud over hendes ryg.

Pralede i sms'er

Det fremgår i anklageskriftet, at denne episode fik NFL-stjernen til at prale over hans handlinger i en række sms'er til den tidligere gymnast.

Artiklen forsætter under billedet.

Antonio Brown. Foto: MEGA

Kort efter sagde Britney Taylor sin stilling op. Alligevel begyndte hun at arbejde for igen, da Antonio Brown over et par måneder forsikrede hende, at det ikke ville ske igen. Nu skulle hun overnatte på et hotel, når hun besøgte ham.

Voldtægt

Ifølge anklageskriftet skete tredje seksuelle overgreb 20. maj 2018.

'Han tvang hende ned på en seng, hvor han maste hendes ansigt ned i madrassen og med magt voldtog hende', står der i dokumenterne.

Britney Taylor skulle angiveligt have råbt 'Nej' og 'Stop' fremgår det af anklageskriftet.

Den 28-årige kvinde søger 75.000 dollars i erstatning.

Antonio Browns nye hold, New England Patriots, har netop betalt ham omkring 30. millioner dollars i et såkaldt "sign-on fee". I en mail til The Guardian skriver klubben:

'Vi tager disse beskyldninger meget seriøst. Denne klub tager altid kraftig afstand fra seksuelle-overgreb og vold. Nu vil ligaen undersøge sagen. Vi har ikke flere kommentarer til sagen, før undersøgelsen er færdig.'

Det vides endnu ikke, om den 31-årige amerikanske fodboldspiller får lov til at spille i NFL denne sæson.

Her kan du se nogle af anklagepunkterne fra anklageskriftet, som SE og HØR er i besiddelse af.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close