Krimi20. marts 2024

Stedmor dømt for adskillige seksuelle overgreb på 13-årig søn

Igennem en længere periode havde en voksen kvinde et seksuelt forhold med sin nu eksmands 13-årige søn - det koster hende en fængselsstraf
Retten i Hillerød, søndag den 17. maj 2020.
Retten i Hillerød idømte tirsdag en 49-årig kvinde en fængselsstraf, fordi hun i en periode på otte måneder havde et seksuelt forhold til en 13-årig dreng.
 Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Hundelufter antastet af tyk blotter

Tirsdag tog en nu 49-årig kvinde plads på anklagebænken ved Retten i Hillerød.

Her var hun omdrejningspunktet i en usædvanlig sag, hvor hun var under anklage for at have haft et seksuelt forhold med sin eksmands 13-årige søn - forholdet foregik mens kvinden dannede par med faren.

Det skriver BT, som tirsdag var til stede i retten.

Den nu voksne stedsøn anmeldte først kvinden tilbage i 2021, mens forholdet fandt sted for godt og vel 12 år siden.

Ifølge netavisen var den 49-årige kvinde tiltalt for at have haft et forhold med den 13-årige dreng i otte måneder - selv erkendte hun kun at have haft sex med offeret ved en enkel lejlighed.

I retten fortalte kvinden, at stedsønnen pludselig begyndte at kysse og tage tøjet af hende, da hun var gået ind på hans værelse en aften, fordi drengen var uvenner med sin far.

Men den udlægning var domsmandsretten dog ikke enige i - den 49-årige kvinde endte med at blive dømt for at have haft adskillige samlejer med den 13-årige dreng henover otte måneder, ligesom der også havde været gensidig oralsex mellem stedmoren og sønnen.

Den 49-årige kvinde endte med at blive idømt halvandet års fængsel - hvoraf 15 af de 18 måneder er blevet gjort betinget af 200 timers samfundstjeneste, skriver BT.

Hun blev samtidig dømt til at skulle betale en erstatning på 40.000 kroner til den nu voksne stedsøn.

Sponsoreret indhold