Krimi27. januar 2022

Stak ex-kæreste til døde: Vidne kørte drabsmand ihjel

Mor til to blev mandag morgen stukket ihjel på åben gade i London. Efterfølgende blev gerningsmanden kørt ned og dræbt af vidne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220124-141004-7-1920x1280we.jpg
 Foto: Aaron Chown/PA Images/Ritzau Scanpix

43-årige Yasmin Chkaifi blev mandag morgen stukket ihjel af sin ex-kæreste, Leon McCaskre. Drabsmanden blev efterfølgende kørt ned og dræbt af et vidne.

Det beretter flere britiske medier om, deriblandt The Mirror.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20220125-163402-3-1920x2784we.jpg

43-årige Yasmin Chkaifi blev mandag morgen stukket ihjel af sin ex-kæreste i London. Hun efterlader sig to børn på 16 og 18. Foto: Metropolitan Police/PA Images/Ritzau Scanpix

London-bydelen Maida Vale stod op til noget af et chok mandag morgen, hvor den 43-årige Yasmin Chkaifi, der er mor til to, blev stukket ihjel med gentagne knivstik foran flere vidner.

Gerningsmanden, 41-årige Leon McCaskre, blev af flere vidner set stikke sin ex-kæreste ihjel med en køkkenkniv.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/london_mord.png

41-årige Leon McCaskre blev kørt ned og døde af sine kvæstelser efter han stak sin ex-kæreste ihjel med en køkkenkniv. Foto: Privatfoto

Efterfølgende så de skræmte vidner også en Renault Clio køre ind i drabsmanden med så høj fart, at han endte fastklemt under bilen. Morderen døde på stedet af sine kvæstelser.

Politiet har siden bekræftet, at de to dræbte kendte hinanden.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/12773351b-1920x1280we.jpg

Gerningsstedet hvor Yasmin Chkaifi blev stukket ihjel af sin ex-kæreste. Bilen i baggrunden er den Renault Clio, der efterfølgende kørte drabsmanden ned. Foto: James Veysey/Shutterstock/Ritzau Scanpix

KALDER BILIST EN 'HELT'

Føreren af bilen, en 26-årig mand, der endte med at slå Leon McCaskre ihjel, blev efterfølgende anholdt for at køre drabsmanden ned, men har siden anholdelsen samarbejdet til fulde med politiet.

Den 26-årige mand blev efterfølgende løsladt mod kaution, men skal senere i februar møde op på en politistation imens beviserne i sagen bliver evalueret.

- Vi vil fuldføre en efterforskning af hændelsen, hvor vi kigger på alle omstændighederne, forklarer Neil Rawlinson, der er ledende politiinspektør hos Metropolitans afdeling for særlig kriminalitet.

Familien til afdøde Yasmin Chkaifi har siden den voldsomme begivenhed kaldt den 26-årige fører af bilen for ’en helt’.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/12773351f-1920x1279we.jpg

Kriminalteknikere arbejdede på gerningsstedet, der blev spærret fuldstændig af, efter det voldsomme drab. Foto: James Veysey/Shutterstock/Ritzau Scanpix

VIDNER PRØVEDE MODIGT AT BLANDE SIG

Yasmin Chkaifi, der til dagligt studerede på et universitet og samtidig arbejdede på en skole, var mor til to i alderen 16 og 18.

- Vi får en bedre og bedre idé om, hvad der er sket på gerningsstedet takket være information fra offentligheden og ved at gennemgå overvågningsbilleder fra området. Først og fremmest er det åbenlyst, at vidner til knivdrabet modigt prøvede at blande sig for at stoppe overfaldet, forklarede ledende politiinspektør Neil Rawlinson.

- Vi er i kontakt med familierne, der er påvirket af denne sag, og vi gør vores bedste for at støtte dem i denne forfærdelige tid, sluttede Neil Rawlinson af.

https://imgix.seoghoer.dk/20220125-155738-5-1920x1440we.jpg

Efter det tragiske drab er der blevet efterladt blomster til minde for Yasmin Chkaifi på gerningsstedet. Foto: Evening Standard/Ritzau Scanpix

Sponsoreret indhold