Krimi20. marts 2024

Spiste jordbær: Nu er otte-årig dreng død

En otte-årig amerikansk dreng har mistet livet efter, han havde spist jordbær, der blev serveret på hans skole
Lokalsamfundet holder vejret, mens man venter på laboratoriets test af bærrene. 
Lokalsamfundet holder vejret, mens man venter på laboratoriets test af bærrene.
 Foto: Scanpix Denmark

En tragedie har ramt lokalsamfundet i Madisonville i den amerikanske delstat Kentucky.

Her er en otteårig dreng er død efter, at han fik serveret jordbær på Madisonville North Hopkins High School. Det beretter mediet 14 NEWS.

Ifølge politiet i Madison, modtog de fredag morgen en anmeldelse om en 8-årig dreng, der ikke reagerede og ikke trak vejret.

Ifølge en pressemeddelelse blev barnet kørt på skadestuen, inden betjentene ankom til hjemmet. Kort tid efter oplyser politiet, at drengen døde.

Familien fortalte politiet, at deres søn havde spist jordbær fra en skoleindsamling aftenen før.

Fik udslæt

Torsdag aften var drengen begyndt at udvise symptomer. Han havde fået et udslæt, og da det ikke hjalp at give ham en allergipille, tog forældrene ham med på skadestuen.

De besluttede alligevel at tage drengen med hjem, og da de forsøgte at vække ham fredag morgen, reagerede han ikke.

Forældrene bragte ham til hospitalet, men barnets liv stod ikke til at redde.

Ifølge Denise Beach, direktør for Hopkins County Health Department, er der ifølge en foreløbig obduktionsrapport tale om "en isoleret allergisk reaktion".

Drengen var imidlertid ikke den eneste, der udviste symptomer efter at have spist jordbærene. Det bekræftes af personalet på hospitalet.

Spekulationer har siden floreret på sociale medier om, at der kan have været narkotika eller forurening af bærrene indblandet. Men det afviser politiet:

- Lige nu har vi ingen grund til at tro, at fentanyl eller nogen anden form for narkotikum er involveret i dette, fortæller Madisonville Police Departments borgmester, Jason McKnight.

Man afventer lige nu den endelige obduktion af den otte-årige for at fastslå dødsårsagen. Jordbærrene er blevet sendt til et laboratorium for at blive testet.

Sponsoreret indhold