Krimi27. april 2020

Spædbarn og 3-årig knivdræbt i London

I det østlige London har to børn mistet livet, efter et knivstikkeri. En 40-årig mand er indlagt med voldsomme skader
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2020-04-27_08_24_27-.png
 Foto: MEGA

Metropolitan Police oplyser, at de modtog en anmeldse 18.30 søndag aften, om at en mand og to børn var skadet i en lejlighed i Ilford, der ligger i det østlige London.

Straks blev flere patruljer sendt til stedet. Da betjentene kom ind i lejligheden på Aldborough Road blev de mødt af et skræmmende syn.

Her lå en livløs et-årig pige, der efter kort tid på gerningsstedet blev erklæret for død.

I lejligheden fandt betjentene også en tre-årig dreng. Han havde ligesom den lille pige været udsat for vold med en kniv.

Det skriver BBC og The Guardian.

'En tre-årig dreng blev kørt til hospitalet for behandling, men han døde kort tid efter', oplyser Metropolitan Police i en pressemeddelse.

Den tre-årige dreng mistede livet efter kort tid, da hans kvæstelser var for store og hans liv stod ikke til at redde for lægerne.

I lejligheden fandt politiet også en 40-årig mand. Han havde også skader fra en kniv.

'En 40-årig mand er blevet kørt på hospitalet, hans tilstand er endnu ukendt', skriver politiet videre i pressemeddelsen.

Samtidig oplyses det, at manden og de to børn kendte hinanden. Lige nu leder politiet ikke efter en fjerde person, i det de kalder for en mordsag.

Lederen af det lokale byråd, Jas Athwal, opfordrer alle til at lade familien få ro.

'Tidligere i dag var der en ulykke i Ilford. To unge børn har mistet livet, og der er nu en efterforskning i gang.'

'Mine tanker går til familien og lokalsamfundet, der lige nu sørger over den ufattegelige tragedie', skriver Jas Athwal på Twitter.

Sponsoreret indhold