Krimi10. oktober 2023

Sognepræst anmeldt for vold: Slog 13-årig pige med bibel

En anmeldelse for vold har fået sognepræsten i Ejstrup og Gludsted sogn til at opsige sin stilling
Kaldes også Ejstrupholm Kirke. Skib og kor er romanske, formentlig fra første halvdel af 1100-tallet. Tårn, våbenhus og korsarm blev tilføjet senere. Sidstnævnte var den sidste tilføjelse og kom til i 1626.
Marlene Sigh har indtil denne uge været sognepræst i Ejstrup Kirke og i Gludsted - hun har nu opsagt sin stilling. På billedet ses Ejstrup Kirke.
 Foto: Leif Schack-Nielsen/Ritzau Scanpix

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til patrick@seoghoer.dk

LÆS OGSÅ: Kvinde tiltalt for drabsforsøg på 10-årig fremmed pige

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker lige nu en anmeldelse om vold, som skulle være blevet begået af Marlene Sigh, som er sognepræst i Ejstrup og Gludsted.

Præsten skal angiveligt have udsat en kun 13-årig pige for vold i forbindelse med konfirmandundervisning i sidste uge.

Det skriver lokalmediet tv midtvest.

Politikredsen bekræfter overfor mediet, at de har modtaget en anmeldelse om vold, som nu skal efterforskes.

Har opsagt stilling

Sognepræst Marlene Sigh har siden dagens afsløring meddelt lokalmediet, at hun mandag opsagde sin stilling som præst - dog uden at nævne voldsanmeldelsen.

- I lyset af den seneste tids udvikling – og den stemning, der er rejst mod min person, har jeg måttet konstatere, at det desværre ikke er muligt at fortsætte i mit embede på en fornuftig måde, skriver Marlene Sigh til tv midtvest i en e-mail.

Ifølge Horsens Folkeblads kilder drejer voldsanmeldelsen sig om, at den 13-årige tog sin mobiltelefon frem midt i undervisningen, hvilket angiveligt fik Marlene Sigh til at give pigen et dask med en bibel eller kaste den hellige bog på hende.

Lokalmediet skriver yderligere, at det var pigens forældre, der næste dag meldte sognepræsten til politiet - hvilket lokalbetjenten har bekræftet over for folkebladet.

Hun har siden fredag været sygemeldt fra jobbet - og nu skal Ejstrup og Gludsted altså finde en ny sognepræst.

Anmeldelsen om vold bliver nu efterforsket af politiet.

Sponsoreret indhold