Krimi1. december 2020

Søren Espersen: Så corona-syg er jeg

Søren Espersen er blevet syg med corona, og hans kone er også blevet smittet med den frygtede virus. Se og hør har talt med ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soeren_espersen_0.jpg
 Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

- Det er godt nok træls som man siger. Der, hvor jeg kommer fra ihvertfald.

Sådan lyder det fra DF-politikeren Søren Espersen, da Se og Hør fanger ham hjemme på gården, hvor han er gået i flyverskjul sammen med sin kone Yvette.

Hun er desværre også blevet smittet.

- Jeg har jo kun lidt muskelsmerter og lidt feber og sådan noget. Det er ikke sådan det vilde. Og det er jo kun dejligt, siger Søren Espersen.

Han tror, han blev smittet i torsdags for fem dage siden. Han var ude at køre bil med en, der blev testet positiv i torsdags, og han fik selv svaret i morges.

- Her til morgen ringede de fra lægehuset, det gør de vist altid, hvis det er positivt tror jeg, og så ville skæbnen, at min kone også var blevet smittet, siger han.

Det er måske ikke noget stort chok, men jeg tror, det er sjældent det sker i virkeligheden, forklarer han.

- Hun har de samme småsymptomer som jeg har, tror jeg.

Er det i småtingsafdelingen eller føler du dig rigtig syg?

- Nu har jeg kun haft det i seks dage, det kan jo komme meget voldsomt har jeg forstået. Jeg forsøger at læse lidt op på det nu. Jeg er lidt halvsløj og hoster en del.

- Det er bestemt ikke værre end en ganske almindelig forkølelse, men sådan er det nu, og så har jeg fået besked på at blive hjemme ihvertfald en uge til to, siger Espersen.

Er du nervøs, nu du har fået det?

- Nej. Jeg er ikke sådan en nervøs type. Det ved du godt, siger DF´eren.

Sponsoreret indhold