Krimi 30. november 2021

Smidt foran hospital af maskerede mænd: Models veninde også død

Den 24-årige model blev lørdag i sidste uge fundet død foran et hospital, hendes veninde blev fundet ved et andet hospital og har lige siden kæmpet for sit liv, men nu er hun altså blevet erkæret hjernedød
Foto: Privat

Et uhyggeligt mysterium vokser dag for dag i Californien, efter den 24-årige model Christy Giles og hendes veninde blev fundet livløse foran to forskellige hospitaler i Los Angeles.

For hvem placerede de unge kvinder der?

Hilda Marcela Cabrales-Arzola kæmpede i to uger for sit liv på hospitalet, hvor hun lå i koma, efter hun var blevet smidt for Permanente West Los Angeles Hospitalet 13. november.

Men nu er kvinden blevet erklæret hjernedød, og hendes organer vil blive doneret. Det fortæller hendes familie til New York Post.

Hendes veninde modellen Christy Giles blev smidt to timer tidligere ved et andet hospital i Culver City af to mænd, der angiveligt havde bandanas over deres ansigter.

De to familier mener, at de to unge kvinder var blevet drugged mod deres vilje, efter en aften ude.

Hildas far kæmpede med at holde tårerne tilbage, da han mandag fortalte The Sun, at datteren bare var få dage fra at fylde 27 år.

- Vi forventede dårlige nyheder, og vi forsøger at tage det med styrke, sagde han til The Sun.

- Jeg bad gud, om at give mig Hilda tilbage i 100 procent godt helbred, men hvis hun ville være hæmmet, er det bedre, at hun tog afsted med ham.

De unge kvinder var de fredag taget i byen i Los Angeles. Her skulle designerveninden have mødt en fyr og sammen var de to taget til en efterfest med ham i Hollywood Hills.

Til The Sun siger Christys mor, at datteren aldrig nåede til efterfesten, og at hun er sikker på, at kvinderne blev bedøvet og seksuelt misbrugt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Instagram/privat

Foto: Instagram/Privat

Christy Giles mand, Jan Cilliers, har påstået, at han har set en video af maskerede mænd, der var iført mørkt tøj, mens de skubbede hendes krop ud af en Toyota Prius.

Modellens telefon har afsløret, at venindernes sidste kendte lokation var en lejlighed i Beverly Hills, hvor naboer senere har kunne berette, at de hørte kvinder "jamre i smerte", timer forinden de blev smidt ved hospitalet.

På telefonen fandt Christys mand også beskeder, hvor den sidste blev sendt 5.38 lørdag morgen til veninden Hilda.

"Lad os komme væk herfra", skrev hun efterfulgt af en emoja med store øjne.

Hilda besvarede sms'en med "ja" og bestilte en Uber.

Herefter læste Christy angiveligt ikke flere af beskeder, som hun ellers modtog på sin teleofn.

Sponsoreret indhold