Slipknot-musikers 22-årige datter døde pludseligt: Her er dødsårsagen

Shawn Grahan med sin kone Chantel og sin datter Gabrielle til Grammy Award i 2014

Shawn Grahan med sin kone Chantel og sin datter Gabrielle til Grammy Award i 2014

Foto: MEGA

Der er dyb sorg hos den amerikanske musiker Shawn Grahan, efter hans datter Gabrille på tragisk vis mistede livet.

Den 49-årige musiker bekræftede selv dødsfaldet på sin Twitter-profil.

  • - Det er med knust hjerte og med den største smerte, at jeg må informere jer alle om, at min yngste datter gik bort i går, lørdag den 18. maj 2019. Hun blev kun 22 år, skrev han i en opdatering på sin profil.

  • Indtil nu har det været uvist, hvad der kostede den unge kvinde livet. Men nu skriver TMZ, at Gabrielle Grahan med stor sandsynlighed døde af en overdosis narkotika.

Den unge kvinde blev angiveligt fundet af redningspersonale i sit hjem. Her forsøgte de at genoplive Gabrielle, men hun blev erklæret død på stedet.

Anonyme kilder hos myndighederne oplyser, at der i lejligheden blev fundet spor af narkotika og remedier til at indtage det.

Kendis-datteren har også tidligere kæmpet med et stofmisbrug.

Gabrielles søskende, der tæller søsteren Alexandria og brødrene Gage og Simon, har også udtalt sig om deres søsters alt for tidlige død.

Broderen Simon, der selv er musiker, hylder sin afdøde søster i et opslag på Instagram.

  • - I dag er den hårdeste dag. Jeg er forvirret. Jeg er vred. Jeg er ked, og jeg er bare ked virkelig ked. Garbi – jeg savner dig så meget. Jeg savner dig som ingen anden, vi var de bedste venner, vi havde et godt forhold, og nu er du her ikke mere. Jeg elsker dig, Gabri, og jeg ved, at du vil vide det for evigt.  

Hendes far, der er det sidste oprindelige medlem af rockgruppen, har oplyst, at datteren vil blive begravet søndag i staten Iowa.

Shawn Grahan er kendt for at være en af Slipknots percussionister. Ligesom resten af bandet er han altid iført en maske, når han optræder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close