Krimi1. juli 2022

Skyldig: Onkel dømt for at slå nevø ihjel

En 19-årig mand blev ramt mindst 12 gange af forskellige skarpe genstande. Det var mandens onkel, der endte med at slå ham ihjel

En 43-årig onkel er fredag blevet idømt fire års fængsel for at have taget livet af en 19-årig nevø ved at stikke ham ihjel i et sommerhus nær Frederikssund sidste år.

Det har retten i Hillerød afgjort, oplyser anklager i sagen Carina Erdogan.

Under sommerhusturen blev nevøen ramt mindst 12 gange af forskellige skarpe genstande, herunder en steakkniv. Det var et ti centimeter dybt stiksår, der endte med at tage livet af den unge mand.

Den 43-årige har under hele sagen nægtet sig skyldig.

Ifølge Carina Erdogan er der kommet lange forklaringer om, hvad der er gået forud for drabet på den 19-årige. Derfor har hun ikke lyst til at forsøge at gengive det.

Af anklageskriftet fremgik det også, at den 19-årige havde et dybt stiksår i ryggen, mens overfladiske sår kunne findes mange steder på hans krop.

Onklen var blevet tiltalt for en hårdere paragraf om manddrab, men formildende omstændigheder har gjort, at man i stedet har dømt ham for vold med døden til følge.

Han har taget sig betænkningstid med hensyn til at anke dommen.

En 30-årig kvinde var også indledningsvist anholdt i sagen, men efter et grundlovsforhør tilbage i juli sidste år blev hun løsladt af dommeren.

Retten fandt ikke, at der var begrundet mistanke mod hende.

Det står ikke klart, hvilken relation der er mellem den 19-årige og kvinden.

Sponsoreret indhold