Krimi30. januar 2023

Skyderi i Aalborg: Tre personer sigtet for planlagt drab

Det er mandag eftermiddag kommet frem, at skyderiet i Aalborg søndag muligvis var planlagt
Politiet rykkede massivt ud til Vesterbro i Aalborg, hvor en mand var blevet ramt af skud.
Politiet rykkede massivt ud til Vesterbro i Aalborg, hvor en mand var blevet ramt af skud.
 Foto: Presse-fotos

Tre personer er sigtet for at ville dræbe en mand i forbindelse med et skyderi i Aalborg søndag. Og for at have planlagt skyderiet på forhånd.

Det er kommet frem i grundlovsforhøret i Retten i Aalborg mandag eftermiddag, skriver Nordjyske, der er til stede ved retsmødet.

De tre - en kvinde på 20 år og to mænd på 18 år - nægter sig alle skyldige. Men hvad de nærmere forklarer, er uvist. Dommeren har besluttet, at retsmødet skal foregå for lukkede døre.

Offeret for skuddene var en 33-årig mand. Han blev ramt, mens han sad i sin bil på Vesterbro i Aalborg, og skuddene blev angiveligt affyret fra en anden bil.

Et skud ramte ifølge Nordjyske i den 33-åriges ene arm, mens det andet borede sig ind i brystregionen.

Den 33-årige blev kørt til hospitalet, hvor han tilstand sent søndag blev betegnet som stabil.

Allerede inden retsmøde oplyste Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse, at anklagemyndigheden ville anmode om at føre grundlovsforhøret for lukkede døre.

- Af hensyn til den videre efterforskning i sagen og vores muligheder for at klarlægge hele forløbet før, under og efter skudafgivelsen har vi brug for at holde kortene tæt til kroppen, siger vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Frank Olsen fra Nordjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Når et grundlovsforhør er for lukkede døre, forhindres offentligheden i at høre nærmere om sagens beviser, eller hvad de sigtede eventuelt forklarer.

Sigtelsen læses derimod op for åbne døre, ligesom forsvareren kan fortælle, hvordan de mistænkte forholder sig til sigtelsen.

Sponsoreret indhold