Krimi13. marts 2023

Skuespiller knaldet i lufthavn: Havde pistol i rygsækken

Skuespilleren Mike Epps havde tilsyneladende en travl søndag – her glemte han tilsyneladende, at han havde en pistol i sin rygsæk
Skuespilleren Mike Epps blev i weekenden knaldet med en ladt revolver, da han skulle boarde et fly.
Skuespilleren Mike Epps blev i weekenden knaldet med en ladt revolver, da han skulle boarde et fly.
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

De fleste af os kender efterhånden de meget strikse regler rundt om i verdens lufthavne.

Skuespilleren Mike Epps glemte i weekenden tilsyneladende en af de mere åbenlyse – lad vær med at have våben i din bagage.

Tidligere på ugen blev han nuppet med en ladt pistol i rygsækken, da han skulle med et fly efter at have optrådt ved et comedyshow.

Det skriver ugemagasinet People.

Da den 52-årige komiker skulle igennem check-in i Indianapolis Lufthavn, blev han hevet til side af lufthavnspolitiet.

Mike Epps har blandt andet medvirket i "Next Friday", hvor han spiller sammen med rapperen Ice Cube.
Mike Epps har blandt andet medvirket i "Next Friday", hvor han spiller sammen med rapperen Ice Cube.
 Foto: The Mega Agency

Betjente havde nemlig scannet Mike Epps taske, og fandt, formentlig til deres store overraskelse, en revolver i hans rygsæk.

Multikunstneren havde ifølge sin egen forklaring glemt alt om, at der lå en pistol i hans rygsæk, da han skulle boarde et fly søndag.

- Jeg havde haft en lang aften. Jeg havde optrådt i min hjemby, og havde helt oprigtigt glemt, at jeg havde en pistol i min taske, fortalte Mike Epps sine følgere i en video på Instagram.

- Jeg skal kunne beskytte mig selv

Mike Epps mener da også, at der er gode grunde til, at han går bevæbnet rundt.

- Jeg går altid med kontanter på mig, ligesom jeg har smykker på – og folk render altså rundt og røver hinanden derude.

- Så jeg vil bare gøre det klart, at jeg ikke gør noget forkert. Men jeg har en pistol på mig, fordi jeg skal kunne beskytte mig selv – mine vagter er ikke sammen med mig 24/7, forklarer han sine følgere.

Politiet fandt angiveligt en ladt revolver med fire patroner – men slagstiften (der gør, at pistolen kan affyres red.) var angiveligt tom.

Mike Epps blev ikke anholdt i forbindelse med sin forglemmelse, men han er nu et våben fattigere – revolveren blev nemlig beslaglagt af politiet.

- Jeg vil bare lige fortælle jer alle, at jeg stadig er fyldt med positive vibes. Jeg er ked af, at det skete – men alt jeg kan sige, er, at verden er skør; Husk er vær bevæbnet! Slutter Epps sin ”undskyldning” på Instagram af.

Den lokale anklagemyndighed skal nu beslutte, om multikunstneren skal sigtes i forbindelse med våbenfundet i lufthavnen.

Sponsoreret indhold