Krimi7. juli 2020

Skuespiller død efter lang kamp mod corona: Nu samler fans millioner ind

Nick Cordero har siden mats ligget på intensivafdelingen, efter han blev smittet med coronavirus. Sygdommen tog så hårdt på den 41-årige skuespiller, at han søndag døde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-07-07_kl._15.55.53.png
 Foto: Ritzau Scanpix

Under skuespillerens lange, seje corona-kamp har Nick Corderos kone, 38-årige Amanda Kloots, stædigt holdt offentligheden opdateret om mandens tilstand og hans hårdnakkede kamp tilbage til livet.

Og folk har verden over fulgt med i opdateringerne om Broadway-skuespillerens tilstand, mens de samtidig har samlet penge ind for at støtte parret, der for et år siden blev forældre til lille Elvis.

Og efter den tragiske nyheden om Nick Corderos død har indsamling for alvor taget fart.

I første omgang blev indsamlinen startet i midten af april for at samle penge ind så Amanda Kloots kunne betale mandens hospitalsregninger.

Målet var at indsamle 480.000 dollars – svarende til 3,2 millioner kroner. Men det mål er forlængst overgået.

Nu er der i skrivende stund samlet mere end 938.000 dollars ind – svarende til knap 6,2 millioner kroner.

”Gud har endnu en engel i himlen nu. Min elskede mand mistede denne morgen livet. Han var sammen med sin familie, og han sang og bad, da han roligt forlod denne jord. Jeg kan ikke tro det, og alt gør ondt på mig. Mit hjerte er knust, for jeg kan slet ikke forstille mig vores liv uden ham. Nick var en lysende sjæl. Han var alles ven, elskede at lytte, hjælpe og særligt snakke. Han var en fantastisk skuespiller og musiker. Han elskede sin familie og elskede at være far og husbond. Elvis og jeg vil savne ham i alt, hvad vi gør – hver dag ”, skriver Amanda Kloots på GoFundMe-siden.

Allerede 8. maj var den stærke kone blæst bagover af den store opbakning, som hun og familien havde modtaget i den svære tid.

”Jeg kan slet ikke tro, hvor mange der har doneret til os i en tid, hvor vi alle lider. Tak til Erin, Jacey og Aimee for at starte den op for os”.

Hun takkede endnu engang, da hun på Instagram overbragte den triste nyhed, om mandens død.

Skuespilleren blev tilbage i marts indlagt på grund af det som lægerne troede var en slem influenza, men det viste sig altså i stedet at være COVID-19.

Sponsoreret indhold