Krimi 5. oktober 2021

Skud affyret i Holbæk

Flere skud blev affyret i boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk sent mandag aften
Arkivfoto: Jesper Sunesen

Flere skud blev affyret i boligområdet Ladegårdsparken i Holbæk sent mandag aften. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er ingen blevet ramt af skud, men der er fundet flere patronhylstre på stedet.

- Der er blevet afgivet flere skud i boligkvarteret Ladegårdsparken. Vi fik anmeldelser om skud fra borgere omkring klokken 23.31 og rykkede efterfølgende ud til stedet, siger kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard.

- Intet tyder på, at nogen er blevet ramt af skud, men der er fundet flere patronhylstre, som bekræfter, at der har været en skudepisode, siger han videre.

Det var flere lokale fra området, der slog alarm til politiet. Præcis hvor mange skud, der er blevet affyret, ønsker politiet ikke at gå i detaljer med af hensyn til efterforskningen.

Nærmest samtidig med anmeldelser om skud, kom der alarm om, at en 19-årig mand var blevet overfaldet i området.

Han har forklaret, at han blev overfaldet, da han kom gående sammen med en ven. Han kom lettere til skade, men var selv i stand til at opsøge hjælp.

Til betjente har han fortalt, at der ikke blev skudt efter ham. Derfor arbejder politiet ud fra, at de to episoder i boligområdet ikke har noget med hinanden at gøre, men er to selvstændige sager, oplyser Martin Vestergaard.

Ladegårdsparken er et boligområde med lejligheder i Holbæk. Byggeriet fordeler sig over flere blokke og huser flere hundrede boliger.

Kvarteret har tidligere været ramme om en stribe skudsager og bandekonflikter.

Der er ingen mistænkte eller anholdte efter aftenens overfald og skud.

Tirsdag vil der være betjente i området i forbindelse med efterforskningen.

Blandt andet vil der være hundepatruljer på stedet for i dagslys at sikre spor, som måske er blevet overset i nattens mørke.

Sponsoreret indhold