Krimi19. juni 2023

Skubbede to kvinder ud over bro: Nu er der nyt i UHYGGELIG sag

En amerikansk mand er blevet tiltalt, efter han i sidste uge skubbede to turister ud over en bro i det sydlige Tyskland. Den ene kvinde døde
En amerikansk mand er blevet tiltalt, efter han i sidste uge skubbede to turister ud over en bro i det sydlige Tyskland.
En amerikansk mand er blevet tiltalt, efter han i sidste uge skubbede to turister ud over en bro i det sydlige Tyskland.
 Foto: Frank Rumpenhorst/picture-allian

Det populære Neuschwanstein Slot var i sidste uge omdrejningspunkt for en uhyggelig forbrydelse, der har sendt chokbølger gennem det meste af verden.

Her overfaldt en 30-årig mand to kvindelige turister på henholdsvis 21 og 22 år, som var på besøg på det populære slot.

Under det brutale overfald skubbede gerningsmanden de to unge kvinder ud over en bro. Den ene mistede livet, mens den anden stadig er indlagt med alvorlige kvæstelser.

Nu er gerningsmanden – der er identificeret som en 30-årig mand fra USA – så blevet tiltalt i den uhyggelige sag. Desuden er identiteten på de to ofre blevet offentliggjort.

Det skriver The Guardian.

Der er tale om Eva Liu, 21, og Kelsey Chang, 22, der begge boede og studerede i Illinois.

De var rejst til det sydlige Tyskland for at opleve den storslåede natur og Neuschwanstein Slot. Her havde de mødt den 30-årige gerningsmand, der lokkede dem ud på en bro ved slottet.

Han lovede efter sigende de to unge kvinder "et eventyrligt kig ud over det romantiske slot". Men da de tre var alene, forgreb han sig på den yngste af dem.

Da den 22-årige kvinde forsøgte at gribe ind, kvalte manden hende og kastede hende udover broen, hvor hun faldt 50 meter ned i en kløft.

Herefter gjorde han det samme med den anden pige.

Den 21-årige døde efterfølgende af sine kvæstelser, mens den 22-årige stadig er indlagt på hospitalet med alvorlige skader.

Sponsoreret indhold