Krimi22. oktober 2022

Skræmmende moment fanget på video: Brager over for rødt og kører næsten barn ned

En midaldrende mand er blevet idømt en forholdsvis lille bøde - nogle mener dog, at han skulle have haft en tur i fængsel. Bedøm selv
Det går næsten helt galt her, da en midaldrende mand i en sportsvogn er få meter fra at køre et barn ned.
Det går næsten helt galt her, da en midaldrende mand i en sportsvogn er få meter fra at køre et barn ned.
 Foto: Politi

Se videoen længere nede i artiklen

Himmelråbende åndssvag kørsel - anderledes kan det ikke beskrives.

En midaldrende mand er netop blevet straffet for sin uansvarlige kørsel, der, selvfølgelig, fristes man til at sige, foregik i en sportsvogn.

45-årige Jody New kom tilbage i april kørende i et tæt bebygget område, hvor han tydeligt har mere travlt end hvad godt er.

Han beslutter sig i hvert fald for at træde speederen i bund og brage over for rødt i høj fart - alt sammen fanget på kamera af en andens bilist dashcam.

Heldigvis er barnet, der er ved at krydse vejen på cykel, opmærksom på fartsynderen. Ellers havde Jody New nok skulle skifte sin hjemadresse ud med en fængselscelle.

Den vanvittige kørsel foregik i byen Swindon i England, og han blev først for nyligt straffet for sin uansvarlige kørsel.

Det blev han med en bøde på 307 pund (cirka 2600 kroner), men det er ikke ligefrem velset blandt flere brugere på Facebook, hvor politiet i Swindon har delt videoen af fartsynderen.

"En bøde?! Han skulle være blevet spærret inde for den kørsel," skriver en bruger, mens en anden mener, at den nu dømte skulle have mistet kørekortet.

"Hvordan kan han beholde sit kørekort? Det er farlig kørsel, og han kører over for rødt lige ved siden af et barn! Latterlig straf".

Sponsoreret indhold