Krimi2. august 2023

Skrækkelig sag: Livredder finder tønde med lig i

Strandgæster blev mandag formiddag mødt af politibetjente, da de ville på den berømte strand i Malibu i Los Angeles - her var der blevet fundet en tønde med et lig i
Mandag morgen blev der gjort et gruopvækkende fund, da en livredder fandt et lig i den her 200 liters tønde på stranden i Malibu.
Mandag morgen blev der gjort et gruopvækkende fund, da en livredder fandt et lig i den her 200 liters tønde på stranden i Malibu.
 Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix

Sand, bølger og høj sol. Det er normalt, hvad man bliver mødt af, når man skal en tur på stranden.

Men mandag morgen blev de fleste strandgæster mødt af afspærringer og et stort opbud af politibetjente, da de ville tage en formiddagsdukkert på Malibu Beach i Los Angeles.

Her havde en livredder opdaget en 200 liter stor tønde flyde rundt i vandkanten, som han fik bakset ind på stranden.

Livredderen har muligvis fået sig sit livs chok, da han åbnede den store, sorte tønde. For her fandt han liget af en mand, og han alarmerede straks herefter politiet.

Det skriver det amerikanske medie CBS News.

Politiet modtog anmeldelsen mandag formiddag klokken 10. Drabsofferet, der endnu ikke er identificeret, blev erklæret død på stedet.

Ifølge politiet er der tale om en sort mand, som blev fundet nøgen i tønden.

Politiet har nu startet en drabsefterforskning op, ligesom der arbejdes på at finde frem til den afdøde mands identitet.

Det er uklart, hvor længe tønden og liget har flydt rundt i vandet, ligesom der endnu ikke er fundet en dødsårsag -sagen efterforskes som en forbrydelse.

Livredder finder lig i tønde

Sponsoreret indhold