Krimi29. december 2021

Skød forældre juleaften: Mor fik en kugle i hovedet

Dino Tomassetti er mistænkt for at skyde sin mor i hovedet og far i ryggen juleaftensmorgen. Familien trækker tråde til den italienske mafia
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tino_tomassetti.png
 Foto: Instagram

29-årige Dino Tomassetti skød juleaftensmorgen begge sine forældre.

Efterfølgende stak han af fra gerningsstedet, forældrenes 21 millioner kroner dyre villa i Hewlett Harbor, New York, USA.

Det skriver flere amerikanske medier, deriblandt New York Post.

Flugten foregik i en Cadillac Escalade, han angiveligt skulle have fået af sin far i gave.

Sønnen, der til dagligt er bodybouilder og personlig træner, skød sin 64-årige mor i hovedet og 65-årige far i ryggen. Farens tilstand er fortsat kritisk, mens morens tilstand er stabil.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/tomassetti_foraeldre_0.png

Rocco Tomassetti og hans kone Vinceta Marsicano-Tomassetti blev juleaftensmorgen skudt af deres 29-årige søn Dino Tomassetti. Foto: Instagram

Flugten varede dog ikke længe, for få timer efter angrebet lørdag morgen, blev han anholdt af politiet. 25. december er som bekendt juleaftensdag i USA.

Det lykkedes nemlig politiet at spore sønnens bil ved hjælp af en gps-tracker. Siden har han siddet fængslet.

Hvad sigtelserne lyder mod Dino Tomassetti, ligger endnu ikke fast.. Det vil blive fastslået på et senere tidspunkt afhængig af forældrenes skæbne.

Skudofrene, Rocco Tomassetti og Vinceta Marsicano-Tomassetti, er begge blevet opereret efter skudepisoden, lyder meldingen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/tino_tomassetti_mugshot.png

Sådan så Dino Tomassetti ud på sit forbryderfoto umiddelbart efter sin anholdelse. Foto: Bergen County Sheriff

Mafia forbindelser

Familien Tomassetti er ikke hvem som helst i New York. Familien har i generationer ejet et stort byggefirma, der har været med til at skabe skylinen i New York.

Dino Tomassettis farfar, Rocco Tomassetti Senior, ejede byggefirmaet Lanquila Group, hvis projekter talte storstilede byggeprojekter som Goldman Sachs hovedkvarter og Bank Of Americas hovedkvarter.

Familien er ligeledes blevet sammenkædet med organiseret kriminalet i New York, der i årevis har været tæt knyttet til den italienske mafia.

I ren sopranos stil blev Rocco Tomassetti Sr. og Junior anholdt for at operere en ulovlig affaldsplads tilbage i 1997, der lå tæt på deres firma.

Familiens firma blev oven i købet sammenkædet med en anklage om afpresning tilbage i 1987, der endnu engang involverede affald. Et medlem af den berygtede Gambino familie, der godt kan betegnes som et synonym for mafien, skulle angiveligt stå bag den ulovlige afpresning dengang.

https://imgix.seoghoer.dk/20170120-174326-2-1920x2880we.jpg

Goldman Sachs hovedkvarter i New York, som familien Tomassetti har været med til at bygge. Foto: Richard B. Levine/Avalon/Ritzau Scanpix

Sponsoreret indhold