Krimi 18. maj

Skar hovedet af hund: Barn fandt det hængende på dørhåndtag

To forbrydere er blevet idømt 19 måneders fængsel, efter de skar hovedet af en Yorkshire Terrier og efterlod det afskårne hoved på et dørhåndtag
Foto: Colourbox/Cynoclub

Fængsel i 19 måneder.

Sådan straffes to mænd, der nok ikke ligefrem kan kaldes for hundenes beskyttere.

De er nemlig blevet dømt for at have skåret hovedet af en lille Yorkshire Terrier, og efterfølgende hænge det afskårne hoved på dørhåndtaget hos den forurettede familie.

Artiklen fortsætter under billedet...

31-årige Ashley Grundy (til venstre, red) og 39-årige Steven Robinson er begge blevet idømt 19 måneders fængsel for at skære hovedet af en lille Yorkshire Terrier. Foto: Politi

Det skriver The Mirror.

BRØD IND OG STJAL HUND

De to dømte, 31-årige Ashley Grundy og 39-årige Steven Robinson, befandt sig 19. maj 2018 på en pub nær byen Chorley i England.

Her kom de to mænd op at skændes med en anden kunde, der blev truet af Ashley Grundy, før han forlod pubben.

I de tidlige morgentimer kørte de to nu dømte gerningsmænd hjem til personen, som de havde været oppe og skændes med, og brød ind og stjal Yorkshire Terrieren fra adressen.

Herefter vendte de to tilbage til pubben, hvor de skar hovedet af hunden.

HÆNGTE HUNDEHOVED PÅ DØRHÅNDTAG

Efter at have skåret hovedet af den stakkels hund, blev kroppen bortskaffet i en busk, og de to nu dømte forbrydere tog videre for at fortsætte deres onde opførsel.

De besluttede nemlig at tage hjem til offerets mor, hvor de hængte Yorkshire Terrierens hoved på dørhåndtaget, som senere blev fundet af moren og et barn.

Ashley Grundy og Steven Robinson blev begge idømt 19 måneders fængsel for kriminel skade og for offentlig uanstændighed.

Sponsoreret indhold