Krimi29. maj 2020

Skændes om Ipaden: Så tæskede 15-årig sin 10-årige søster ihjel

En teenagedreng har angiveligt tilstået, at myrdede sin 10-årige søster med en hammer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-05-29_kl._13.38.27.png
 Foto: Privat

10-årige Luda blev brutalt tæsket ihjel i sit hjem i Taraz i Kazaksthan, før hendes lille krop blev smidt tæt på familiens hjem.

Den lille pige blev fundet med et ødelagt kranie og paramedicinerne erklærede hende død på stedet.

Det skriver The Sun.

Politiet i Kazaksthan har udtalt, at pigens 15-årige bror har tilstået, at han dræbte den 10-årige søster, fordi hun ”pissede ham af”.

Naboer mener, at den frygtelige tragedie skete kort efter, at søskendeparret havde haft et skænderi i haven foran huset.

De har videre fortalt, at Luda og broderen Aleksey konstant og ofte skændes om familiens Ipad. Broderen brugte altid tabletten til at spille på, mens søsteren brugte den til skolearbejde.

  • - Jeg hørte dem skændes over en tablet og så Aleksey bære en hammer i sin hånd, har en nabo ifølge The Sun fortalt.

Teenageren gik angiveligt til angreb på Luda, mens hun lå og sov i sin seng i familiens hjem. Han skulle angiveligt have slået hende adskillige gange i hovedet med hammeren.

Efterfølgende bar han liget af søsteren ud af huset og smed det på gaden tæt ved naboens hegn. Det mener politiet, der har sigtet teenageren for drab.

Han gik angiveligt efterfølgende ind i huset igen, hvor han skiftede sit blodige tøj, ringede til forældrene og fortalte dem, at Luda var ”forsvundet”.

Forældrene skyndte sig hjem for at finde datteren. Teenageren ledte under dække at hjælpe forældrene med at lede dem hen til liget af søsteren.

Da de gjorde det rædsomme fund, ringede forældrene strak 112.

  • - Pigens hoved var knust, har naboen fortalt ifølge The Sun.

Politiet har startet en drabssag mod Aleksey, som angiveligt har erklæret sig skyldig i mordet.

  • - Hammeren blev sammen med den mistænktes T-shirt og hans sko, der var dækket af blod, fundet i huset, siger chefefterforskeren på drabssagen mod de 15-årige bror.

Sponsoreret indhold