Krimi 13. juni 2019

Seriemorder på ferieø: Lig af seksårig pige fundet

Politiet på ferieøen Cypern fandt onsdag et syvende lig i sagen om en uhyggelig seriemorder, der har rystet befolkningen.
Foto: Ritzau Scanpix

Det var en 35-årig mand, der ledte politiet i retningen af liget til den seksårige pige, som han har tilstået at have dræbt.

Liget af den lille pige blev fundet på bunden af en sø ved byen Mitsero. Det skriver nyhedsbureauet AP.

Politiet på ferieøen mener, at det er de sidste af den 35-årige mands ofre. Manden, der er tidligere militærmand fra Cypern, har tilstået at have taget livet af fem migrantkvinder og to pigebørn. Politiet regner derfor ikke med at finde flere lig i sagen.

Manden, der har siddet varetægtsfængslet siden slutningen af april, fortalte inden fundet, at han havde smidt pigens lig i søen med en betonklods omkring.

Det var dykkertimet, der efter lidt tids søgen, fandt barneliget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Politiet har tidligere meldt ud, at de har skriftlige tilståelser fra manden, som angiveligt mødte sine ofre i online chatfora. Han har angiveligt også forklaret, hvordan han kvalte et af ofrene under sex.

Den 35-årige mand regnes for at være Cyperns første serimorder. Og politiet kom på sporet af ham, da de den 14. april fandt liget af en 38-årig filippinsk kvinde, som politiet angiveligt mener, er mor til den seksårige pige, der blev fundet onsdag.

Kvinden blev fundet i en oversvømmet mineskakt.

Ifølge politiet fandt de syv drab sted i en periode på to og et halvt år. I september 2016 forsvandt en 36-årig rumænsk kvinde og hendes otteårige datter.

Deres lig blev fundet i en kuffert på bunden af en giftig sø.

Efter et stykke tid fandt politiet også liget af en nepalesisk kvinde i en brønd. Myndighederne i Cypern frygter, at han har mange flere liv på samvittigheden end de syv drab, som han har tilstået.

På trods af militærmandens tilståelser har myndighederne endnu ikke rejst sigtelse i sagen.

Sagen har skabt stor kritik af politiet, da flere ikke mener, at politiet har efterforsket sagerne om de forsvundne kvinder grundigt nok.

Det medførte, at Cyperns justitsminister træk sig, men politichefen på den smukke ferieø blev fyret.

Fredag skal den 35-årige mand for retten.

 

Sponsoreret indhold