Krimi17. januar 2022

Sekunder fra tragedie: Skubber kvinde ud foran tog

En video viser det uhyggelige øjeblik, hvor en mystisk mand skubbede en tilfældig kvinde ud på togskinnerne blot sekunder før, et tog kom bragende. Se videoen lige her
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En 55-årig kvinde var blot sekunder fra at miste livet, da hun forleden blev skubbet ud på togskinnerne af en mystisk mand.

For heldigvis nåede det buldrende metrotog at stoppe lige i sekundet inden, at det ville ramme den uskyldige kvinde. Hun slap uden alvorlige skader, men måtte dog køres på hospitalet for at blive behandlet for chok.

Det skriver Daily Mail.

Den uhyggelige episode fandt sted 14. januar, da den 55-årige kvinde stod og ventede på toget på Rogier-stationen i Bruxelles. Ud af det blå – og uden kvinden nåede at opdage det – sneg en mystisk mand sig ind på hende, hvorefter han skubbede hende ned på skinnerne, mens et tog kom buldrende.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_6_0.png
 (Foto: CCTV)

En video viser det uhyggelige øjeblik, hvor en mystisk mand skubbede en tilfældig kvinde ud på togskinnerne blot sekunder før, et tog kom bragende. Foto: CCTV

En talsmand for metroselskabet fortæller, at det lige netop lykkedes metro-togføreren at hamre bremserne i og undgå en kollision med kvinden.

- Vores togfører var også i chok og måtte på hospitalet, tilføjer talsmanden for metroselskabet.

Gerningsmanden, der skubbede den uskyldige kvinde ned på skinnerne, forsøgte straks efter at flygte. Han blev dog pågrebet af politiet kort efter. Der er ifølge lokale medier tale om en 23-årig mand, der nu er sigtet for forsøg på manddrab.

Sponsoreret indhold