Krimi 6. oktober 2021

Se videoen: Her går droneshow HELT galt

Flere personer – herunder børn – måtte flygte fra stedet for ikke at blive ramt af dronerne, der pludselig faldt fra himlen
Foto: YouTube, daxiangbaoliao

Vild panik brød pludselig ud, da et droneshow gik galt i Henan-provinsen i det centrale Zhengzhou i Kina.

Det er selvfølgelig heller ikke ligefrem ønskescenariet, men nærmere det modsatte, at de flyvende genstande pludselig daler fra himlen, mens man fra jorden betragter den fascinerende teknologi.

Det var dog nøjagtigt hvad der skete for en flok personer – herunder flere børn – der forrige fredag måtte flygte i en vældig fart, da en del af omkring 200 droner fra et lysshow på himlen pludselig styrtede mod dem.

Se videoen herunder: 

I dagene op til havde man kunne nyde synet af de mange blåtoplyste droner, der dannede kinesiske symboler og ord på nattehimlen over den kinesiske storby.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Reklame på himlen

Tre minutter inde i det imponerende lysshow, begyndte de første droner pludselig at ramme både biler, bygninger og personer på landjorden.

I videoer uploadet til de sociale medier, ses først de lysende droner, der som en del af et reklamefremstød danner navnet på et indkøbscenter, men pludselig er det, som om forbindelsen ryger.

South China Morning Post skriver, at droneoperatørerne i panik forsøgte at rette op på ulykken, og til samme medie fortæller en ansvarlig for showet, at kun lige omkring 10 droner faldt ned på gaden.

Dog ser det på videoerne på de sociale medier ud, som om det er en del voldsommere. 

Han forklarer desuden, at der var tale om en ”menneskelig fejl”, som forårsagede ulykken.

Sponsoreret indhold