Krimi29. juni 2022

Se videoen: Far angriber mistænkt barnemorder

Faderen sniger sig op bagfra og giver den mistænkte flere slag i hovedet
Her går faderen til angreb på manden, der er anklaget for at have slået hans søn ihjel.
Her går faderen til angreb på manden, der er anklaget for at have slået hans søn ihjel.
 Foto: YouTube

En fars vrede og sorg fik ham forleden til at gå amok i retten.

Her var faderen ved navn Tonio Hugh mødt op for at overvære sagen mod 22-årige Deson Brown, som er mistænkt for at have slået Tonio Hughs tre år gamle søn ihjel.

Det skriver Too Fab.

Ifølge det amerikanske medie er Deson Brown sigtet for at have dræbt tre-årige Nylo Lattimore og dennes mor, Nyteisha Lattimore, tilbage i december 2020.

Ifølge sigtelsen skal Deson Brown have stukket moderen ihjel med en kniv, før han smed drengen, der på daværende tidspunkt var i levende live, ud over en bro i Ohio.

Drengen er endnu ikke blevet fundet, men han formodes at være død.

De barske detaljer i retten fik faderen Tonio Hugh til at reagere ved at rejse sig op fra sin stol, hvorefter han sneg sig om bag Deson Brown og gav ham flere slag i ansigtet, før betjente fik stoppet ham.

Artiklen fortsætter under videoen:

Faderen Tonio Hugh blev tilbageholdt på gulvet af flere betjente. Da han efter lidt tid fik lov til at komme på benene, forsøgte han at komme fri for atter engang at gå til angreb på Deson Brown.

Den drabsmistænkte blev til sidst fulgt ud af retten, mens fire bejente tilbageholdt Tonio Hugh, som faldt til ro, da Deson Brown var ude af syne.

"Træk vejret", "slap af" og "prøv at tage det rolig", lød det fra betjentene, mens de forsøgte at få den rasende og ulykkelige far talt til ro.

Deson Brown skal - ifølge sigtelsen - have dræbt sin daværende kæreste, Nyteisha Lattimore, med en kniv den 5. december.

Dagen efter skal han have kastet hendes og Tonio Hughs søn ud over en bro og ned i en flod til den visse død. Den samme flod skal han fem dage senere have efterladt Nyteisha Lattimores lig i.

Liget blev fundet 12. december, og dagen efter blev sønnens tomme klapvogn fundet.

Deson Brown er sigtet for to overlagte mord og kan risikere dødsstraf, hvis han bliver kendt skyldig.

Sponsoreret indhold