Krimi25. maj 2022

SE og HØR fra retten: Folk gik i chok

SE og HØR var til stede i retten, da Teitur onsdag middag blev idømt to år og seks måneders fængsel for voldtægt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Teitur Skoubo er blevet dømt skyldig i voldtægt.
 (Video: TV Desk)

Der var både jubel og tårer, da realitykendis Teitur Skoubo onsdag middag blev kendt skyldig i voldtægt ved retten i Odense.

Mens Teiturs pårørende brød grædende sammen, var der letteste og en let jubel at høre fra pårørende til den forurettede.

Det fortæller SE og HØRs journalist Nicklas Lagerstorf, der var til stede i retten, da Teitur fik sin dom.

Du kan se interviewet øverst i denne artikel.

– Der gik et sus igennem retten, da dommeren afsagde dommen.

– Det har været lidt svært at lure, hvad man kunne regne med, men folk var mildest talt i chok, fortæller SE og HØRs journalist.

Realitystjernens kæreste Teresa brød straks sammen i gråd, da dommen blev læst højt, mens flere af de kvindelige tilhørere i retten jublede.

Teitur blev straks ført væk af politiet til videre afsoning.

Det var to betjente, der førte realitystjernen ud. Inden fortalte de dog, at Teitur ville få lov til at sige farvel til sine pårørende, inden han skal videre til afsoning.

Anklageren forklarede i retten, at Teitur har bopæl i udlandet, og at han derfor burde varetægtsfængsles, så der ikke var risiko for, at han ville flygte til udlandet.

Derudover mente anklageren også, at det vil krænke retsfølelsen, hvis Teitur kan gå ud af retten som en fri mand.

Teitur har gennem hele forløbet fastholdt, at han er uskyldig, og at der var tale om frivillig sex. Det mente anklageren og dommeren dog ikke. Blandt andet blev der lagt vægt på, at det var tale om en kontaktvoldtægt, og at der blev slået flere gange fra den offentligt kendte person, der bør være et forbillede fra de unge.

Teitur Skoubo og hans forsvarsadvokat har ingen kommentarer til noget som helst. Forsvareren kærede dog straks varetægtsfængslingen.

Sponsoreret indhold