Krimi21. marts 2023

Se billedet: Patrick Nielsens vilde forvandling

Satudarah-rockeren Patrick Nielsen er i dag næsten ikke til at kende fra sin tid med boksebælter og pudsede laksko i "Vild med dans"
Patrick Nielsens forvandling fra lovende boksestjerne til voldsdømt bokser er slående 
Patrick Nielsens forvandling fra lovende boksestjerne til voldsdømt rocker er slående
 Foto: Dan Mariegaard

Ud fra Patrick Nielsens Instagram at dømme ligner det nærmest, at det er en hel livsalder siden han skarpt skåret - som dygtig sportsmand - hev det ene boksebælte efter det anden hjem eller dansede sig ind i danskernes hjerter i ”Vild med dans”.

Nu lægger han i stedet ikke skjul på sin absolutte kærlighed og dedikation til rockerklubben Satudarah. Og umiddelbart at dømme ud fra nye billeder af voldsmanden går han efter parolen ”jo større jo bedre”.

”76 kilo … Yeah it was some kilos ago”, skriver han til et billede af sig selv i en meget stram, hvid t-shirt med et palmemønster på, der leder tankerne hen på alt andet end sol og sommer. Om halsen hænger en stor guldfarvet kæde.

Den fallerede sportsstjerne deler flittigt billeder af sig selv. Ofte iført en sort hættetrøje med det gule Satudarah-logo ved siden af sine rockervenner.

I december 2021 blev Patrick Nielsen dømt for det brutale overfald på hans ekskæreste og moren til hans to børn.

Hun blev indlagt i kritisk tilstand på hospitalet efter overfaldet. I retten kunne kendisadvokaten Gitte Juul Jensen fortælle, at hendes klient delvist erkendte sagens forhold, dog ikke grov vold og kvælertag.

Og så må pladsen i hjerterne hos familien Danmark efterhånden være skrumpet ind til det rene ingenting.

Dengang troppede han ellers op på den ene røde løber efter den anden, var med i ”Vild med dans” og havde sit eget realityshow. Men rampelyset er altså helt forsvundet og detouren total for den tidligere så dygtige sportsmand.

Patrick Nielsen fik et års fængsel. I retten i Glostrup blev han også dømt for simpel vold mod en mand fra Ishøj. Allerede i juli sidste år var han atter på fri fod.

Og lige siden har han gjort sig bemærket udelukkende i rockersammenhæng.

Rockerklubben med det gule og sorte indianerhovedlogo er frygtet i hele Europa. De er kendte for deres særdeles rå og voldelige fremgang. I Danmark har klubbens medlemmer lange drabs- narko og voldsdomme. Rockerklubben er forbudt i Holland og i Tyskland.

Sponsoreret indhold